Over Mike

Even voorstellen.

Mijn naam is Mike. De schrijver achter deze blog.

Eind oktober 2018 besloot ik een deel van mijn levensverhaal aan het internet toe te vertrouwen. Omdat ik zoveel verschillende en gekke dingen meemaakte, vooral na dat ik Romy ontmoette waar ik zwaar verliefd op werd.

Deze blogs zijn te lezen in de reeks ‘Avonturen van Mike‘. De allereerste blog in deze reeks is hier terug te lezen. En ja, het is waargebeurd.

Hier komt elke maandag- en donderdagavond om exact 20:00 een nieuwe blog van online.

Mocht je een notificatie willen ontvangen elke keer als er een blog van deze reeks post, app dan “BLOG AAN” naar 06 25166434. Ook kun je je opgeven voor de mailingslijst:

Nooit meer iets missen?

E-mailadres

Daarnaast schrijf ik nog artikelen met tips in de reeks ‘Tips van Mike‘ en komt er elke dinsdag een nieuw deel van ‘Confessions‘ online.

Nu over mezelf. Ik heb een voorliefde voor drugs, een slechte smaak qua vrouwen en een grote dosis zelfspot. Daarnaast blog ik volledig anoniem en hoop ik ooit een boek te publiceren.

Op Instagram en Facebook deel ik leuke quotes en afbeeldingen. Dus als je me nog niet volgt; zeker doen!

Ik hoop dat je een beter beeld van me hebt. Of eigenlijk hoop ik dat niet, want misschien ben ik wel een bekende van je en vallen alle puzzelstukjes op zijn plek nu.

Dat risico moeten we dan maar nemen.

Mike.