1.77 Ik ben dat gezeik over alles gewoon zat

_

Ik kom thuis en ben vrij gefrustreerd. Het eerste wat ik doe als ik gefrustreerd ben over Romy is vaak Marit appen. Ik heb vaak moeite om te relativeren, dan is het fijn als iemand het voor je doet. Zoals Marit vaak doet. Ik wou dat ik zelf beter kon relativeren, maar dit is niet het geval.

Onder het appen met Marit, die me overigens wel snapt dat ik het niet fijn vindt als Romy met vriendinnen uit gaat die vreemdgaan maar ook vind dat ik het niet moet overdrijven, app ik Romy.

[14:01] Mike: Snap je me nou echt niet?

Blauw vinkjes, Romy negeert me. Prima. Misschien overdrijf ik wel een beetje, maar ik ben haar overdreven gedrag ook wel een beetje zat. Als ik ook maar iets van ongenoegen uit, dan klapt ze er overheen met een felle reactie. Ik vraag me af of ze zo wil voorkomen  dat ik in de toekomst weer dingen aankaart die me dwars zitten. Dingen die ze doet die ik niet zo tof vind. Bijvoorbeeld twee keer per week in die kroeg zitten. Oké, ik ben echt gefrustreerd. Anders haal ik niet al haar gedrag erbij dat ik haat.

Om mijn kop te verzetten zet ik mijn Playstation aan en speel een paar potjes Fifa. Wanneer ik 3-0 achtersta halverwege pak ik mijn telefoon erbij. Romy heeft gereageerd.

[16:11] Romy: Ik ben dat gezeik over alles gewoon zat Mike.

Opnieuw ben ik gefrustreerd, ik word monddood gemaakt door haar. Ze wil dat ik nergens meer over durf te klagen. In alle frustratie maak ik een hele domme keuze. Iets waar ik spijt van heb maar op dat moment leek het me een heel slim idee.

Ik stuur het gehele gesprek naar Marit en vraag wat ik moet doen.

Nu komt het. Het werkt. Marit weet precies wat ik moet zeggen tegen Romy. Ik stuur bijna letterlijk door wat Marit mij appt naar Romy. Romy kalmeert. Nu is het niet ineens zo dat het hele verhaal opgelost is, maar Romy reageert in ieder geval op een normale manier. Ik durf er niet meer over te beginnen nu Romy zo kalm is. Ze kalmeert zelfs zo erg dat ze me vraagt of ik vanavond bij haar kom slapen. Omdat ik geen zin heb om de deur uit te gaan, geen zin hem om Romy haar familie tegen te komen en om een beetje de toon te zetten geef ik aan dat ze beter bij kan komen slapen. Ze stemt in, mits ik hapjes en drinken haal. Romy is zo voorspelbaar, ze moet een inbreng in het verhaal hebben. Ze moet het laatste woord hebben. Ik vind het prima, goed zelfs. Ik zie Romy vanavond weer en alles is opgelost.

Gelijk druk ik de Playstation uit en maak ik me klaar om toch de deur uit te gaan. Bij de lokale Albert Heijn haal ik hapjes en ik haal wat te drinken. Wanneer ik weer thuis ben krijg ik een appje van Romy.

[19:31] Romy: Ben er over een half uurtje!

Na een half uurtje staat er inderdaad een hele knappe meid op te stoep.

“Heb je hapjes en drankjes?”

“Ook hoi lieverd.”

We spreken af om het er niet meer over te hebben, het enige wat Romy erover zegt is dat Merel er enorm veel spijt van heeft. Oké prima. We laten het zo. Kan ik mee leven.

We hebben weer een ouderwets avondje samen met eten, drinken, humor en seks. De avond verloopt verrassend goed, zonder drama. Maar zoals altijd tussen mij en Romy moet er iets gebeuren wat alles tussen ons weer verneukt.

Na erg uitgebreide, lange en goede seks met Romy pak ik mijn telefoon om te kijken of ik nog wat gemiste appjes heb. Romy ligt tegen me aan na te genieten. Wat ik niet door heb is dat ze meekijkt op mijn scherm wat ik allemaal aan het uitspoken ben. Uit automatisme druk het appgeprek met Marit aan. Ineens staan de doorgestuurde appjes van Romy in beeld, in het appgesprek van Marit.

“What the fuck?”   

Verbaasd kijk ik naast me en zie ik Romy naar het scherm van mijn telefoon kijken. Dan besef ik het me pas. Ze leest alles. Oh shit.

Mike.

NOTE: Maandag (aanstaande) 15 juli komt de nieuwe #HVJZM webshop online, met meer dan 50 nieuwe producten! Zet het in je agenda

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Mike

Sukkel voor de liefde.

Leave a Reply