Confessions 9: Netflix and chill loopt uit de hand

_

Vorig jaar juni raakte mijn relatie van zes jaar uit. Hij ging al een tijdje vreemd en vertelde me doodleuk op een dag dat hij verliefd op een ander was geworden. Ik was er kapot van. Mijn hele leven draaide om hem, hij was de eerste man die ik ooit had gehad. Hij was ook mijn eerste sekspartner en ik dacht vaak dat hij ook de enige zou zijn. Maar dat alles viel in duigen toen hij me dus vertelde dat er een ander was. Ik voelde me daarna heel onzeker en onaantrekkelijk. In die tijd ontdekte ik de wereld van Tinder.

Ik had veel wisselende contacten toen en regelmatig seks. Op een dag leerde ik een jongen kennen via Tinder, we wisselden nummers uit en begonnen te praten. Ik had zin in seks dus ik regelde dat ik vanavond nog bij hem langs kon komen, gewoon ‘Netflix and chill’-stijl.

Ongeveer vijf minuten nadat ik bij hem thuis was kwam zijn even aantrekkelijke huisgenoot toevallig binnen. Het was erg gezellig met z’n drieën en er werd veel gezopen. Uiteindelijk was het zelfs zo gezellig dat ik al vrij gauw met de huisgenoot lag te zoenen. Mijn oorspronkelijke Tinder-date nam daar geen genoegen mee en begon me daarna te zoenen.

Voor dat ik het wist belandde ik met hun beide in één van de kamers.

Om de beurten trokken ze mijn kleren uit, terwijl ik ze één voor één uitkleedde. Al gauw zaten ze beide in me. Terwijl de een me doggystyle neukte, pijpte ik de ander. Zo wisselde ik ze beide af. Ik voelde overal handen en aanrakingen. Het was heerlijk.

Uiteindelijk kwam ik extreem heftig klaar en daarna heb ik hun gepijpt tot ze klaargekomen waren. Ik ben blijven slapen in het bed van mijn oorspronkelijke Tinder-date. Met hem heb ik ook nog de nodige pleziertjes gehad die nacht en de daaropvolgende ochtend.

Ik meen oprecht dat ik me na deze ervaring  een stuk zelfverzekerder en sexyer voel. Met beide jongens heb ik vanaf het moment dat ik de deur achter me dicht trok geen contact meer gehad. Dat heb ik ook het liefst. Het was perfecte op deze manier. Spontaan en zonder gedoe.

Het was een intense ervaring en ik zal het nooit meer vergeten. Of ik het weer zou doen? Geen idee. Ik ben sindsdien niet meer in zo’n positie gekomen.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply