Confessions deel 7: Het leven van een side chick

Dit keer een iets andere versie van de reeks confessions. In plaats van 3/4 korte verhalen, één lang verhaal. Dit keer over een meisje die altijd de side chick is. Een waargebeurd verhaal. Het meisje dat misschien wel met jouw vriend gaat. Laat ik even vooropstellen dat ik enorm tegen vreemdgaan ben. Maar het is wel interessant om te weten hoe het leven van een side chick er nou uitziet.

Het is laat en ik heb zin. Daarom stuur ik een appje naar jouw vriend. Tenminste als je toevallig diegene bent waarvan deze jongen de vriend is. Ze heeft waarschijnlijk geen idee dat hij me vertelt wat hij allemaal met me wil doen en dat hij mij foto’s van zijn lul stuurt. In dit verhaal ben ik de side chick.

Ik snap dat je me een hoer wil noemen, maar dat ben ik niet. Ik ben niet eens een bitch, eigenlijk ben ik best aardig. Ik pas niet perse in het side chick-plaatje. Ik ben niet het meisje die haar hele leven op Instagram plaatst met al haar rondingen op de juiste plek. Zo ben ik dus totaal niet.

Ik ben niet speciaal, ik ben niet knapper dan jij, niet sexyer dan jij of beter in bed dan jij. Ik ben niet een slet. Ik heb geen one night stands of het doel om je relatie kapot te maken. Ik ben absoluut geen gold digger. Ik volg gewoon een goede studie en werk veel. Ik ben gewoon een hele normale meid van 23.

Toch waren mijn laatste vier ‘relaties’ met mannen die al een relatie hadden.

Ik heb vriendinnen die dit nooit zouden doen, wanneer ze horen dat hij al een vriendin heeft dan laten ze de interesse varen. Ze zouden er nooit aan beginnen.

Waarom ik wel? Ik voel me gewoon ontzettend aangetrokken tot mannen die bezet zijn. Een vriendin van mij zegt dat het komt omdat ik bindingsangst heb. Haar theorie is dat ik me meer aangetrokken voel tot mannen die bezet zijn omdat ik weet dat het nergens naartoe gaat.

Om eerlijk te zijn, ik krijg gewoon een ego boost als een jongen mij leuk genoeg vindt om vreemd voor te gaan. Dat betekent dat ik mooi en leuk ben, toch? Persoonlijk denk ik dat ik te erg ben beïnvloed door romantische films en boeken die ik veel te leuk vind. Ik ben verslaafd geraakt aan het idee van een geweldige liefde die eerst alle obstakels moet overwinnen voordat we onze ‘happily ever after’ krijgen.

Ik wil degene zijn bij wie hij hoort en met wie hij er uiteindelijk mee vandoor gaat. Maar uiteraard is dit nog nooit gebeurd.

Het blijft me altijd verbazen hoeveel jongens bereid zijn om vreemd te gaan. Het zijn trouwens niet de fuckboys waar ik voor ga. Het zijn niet de Tempation island-types die alles neuken wat los en vast zitten. Het zijn normale jongens die enorm veel van hun vriendin houden, maar op de één of andere manier hebben ze maar een klein duwtje nodig om vreemd te gaan.

Toen ik op reis was in Azië ontmoette ik een jongen die via Facetime zijn vriendin in Nederland vroeg of hij met mij naar bed kon gaan. Hij legde uit dat mensen niet gemaakt zijn om monogaam te zijn. Drie keer raden wat ze zei? Nee. Drie keer raden wat er gebeurt is? We hebben geneukt.

Laat ik even voorop stellen, ik wil niet dat jullie uit elkaar gaan. Ik mis gewoon dat deel in mijn hersenen dat medelijden met jou heeft. Misschien omdat ik je niet ken. En op de één of andere manier zorgt dat ervoor dat ik doe wat ik doe.

Het gebrek aan schuldgevoel zorgt ervoor dat ik de side chick ben. Het frustreert me wel dat ik hem niet meer kan zien en dat hij vanavond bij jou is. Misschien zou het beter voor me zijn als ik een keertje in jouw schoenen stond, maar dat is me nog nooit overkomen, dus misschien begrijp ik gewoon niet de pijn die het doet als je partner vreemdgaat.

Ik denk wel eens dat ik vervloekt ben. Ik ging in mijn eerste echte relatie vreemd. Soms denk ik dat karma me flink betaald zet door me alleen jongens te bieden die al bezet zijn.

De realiteit van de side chick zijn, is dat het in het begin enorm spannend en leuk is. Maar daarna kom ik altijd op de tweede plaats. Het bloedt uiteindelijk dood. Hij zet me aan de kant voor jou. Dan is het wachten op een nieuwe bezette jongen en zo gaat het door en door.

Om eerlijk te zijn, is leven van een side chick een enorm eenzaam bestaan.

 Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply