10 dingen die een man leuker vindt aan een vrouw dan haar uiterlijk

Er wordt wel eens gezegd dat mannen alleen naar het uiterlijk van vrouwen kijken. Onzin natuurlijk. Hier zijn 10 dingen die een man leuker vindt aan een vrouw dan haar uiterlijk.

1. Hun support

Mannen houden er van als hun vrouwen achter hun staan en hun volledig steunen in hun doelen en ambities. Ik ben er van overtuigd dat achter elke succesvolle man een succesvolle vrouw staat. Wanneer een man oprecht van je houdt, dan verdwijnen de oppervlakkig dingen uit het raam. Wat een man dan van je verwacht is voor een langere periode.

2. Hun tijd

Ik vierde elke seconde die ik spendeerde met m’n vriendin omdat het voor haar niet makkelijk was om tijd te vinden naast haar studie en werk. Maar alsnog maakt ze veel tijd voor me vrij, ik voel me nooit genegeerd. Zelfs tijdens haar tentamens, wanneer ze volop moest studeren, zag ik haar toch op kleine momenten. Ik vierde de momenten dat ze bij me was. Mannen houden ervan als vrouwen hun tijd op hun inrichten, omdat tijd één van de meest waardevolle cadeaus is die je iemand kan geven.

3. Hun vertrouwen

Vrouwen, mannen geven niet alleen om uiterlijk. Ja, ze zullen je elke dag complimenteren over je uiterlijk omdat ze van je houden. Maar eigenlijk zijn de looks niet eens zo heel belangrijk. Weet je wat echt belangrijk is? Vertrouwen. Mijn vriendin had een moeilijk verleden, dus ze vond het moeilijk om nog iemand te vertrouwen. Uiteindelijk is het me gelukt om haar geluk te winnen en dat voelde als een oprechte overwinning.

4. Wanneer ze goed luisteren

Mannen houden ervan als hun vriendin of vrouw echt luistert naar wat hij te zeggen heeft en niet knikt op alles wat je zegt, zonder er naar te luisteren. Ja, ook mannen willen dit. Iedereen heeft iemand nodig om tegen te praten, over hun dagen, over hun leven, over hun werk, over alle dingen die dagelijks opspelen. Mijn dag is niet compleet als ik mijn vriendin niet verteld heb over hoe mijn dag ging. Ze is oprecht geïnteresseerd hoe mijn dag was en ik ben ook oprecht geïnteresseerd in hoe die van haar was.

5. Haar humor

Wat is het meest aantrekkelijke in een vrouw? Ik ga voor humor. Als een vrouw grappig is en van ouwehoeren houdt, dan is er niets wat mij dichterbij die vrouw brengt. Mannen houden van vrouwen met goede humor. Het is gewoon leuk om af en toe te dollen.

Uiterlijk is niet alles. Personaliteit die vrouwen bezitten is alles. En humor zegt heel veel over een persoon.

6. Het eten

Mannen zullen mannen zijn, voedsel zal altijd hun zwakte zijn. Begrijp me niet verkeerd. Ik ben niet zo’n persoon die vindt dat vrouwen diegenen in de keuken moeten zijn. Ook ik kook vaak. Maar als vrouwen koken dan is dat soms één van de aantrekkelijkste dingen die er is. Sommige vrouwen maken er echt een doel van om enorm goed te koken voor hun vent. Daar hou ik van. Mannen houden van vrouwen die goed kunnen koken. True story.

7. Haar ambities

Als een man echt van je houdt, dan zal hij je altijd steunen in je doelen en ambities. Hij zal niet van je houden om je looks, maar om wat je op een dag zal bereiken. Hij zal je hier volledig in steunen. Hij zal je helpen om je doelen te bereiken en hoop dat je de doelen bereikt met heel zijn hart en ziel.

8. Wanneer ze goed kan eten

Oké, dit klinkt misschien een beetje vreemd. Maar ik hou van vrouwen die zich helemaal vol kunnen eten. Ik ging een paar jaar geleden met een meisje. Elke keer als we uiteten gingen of gingen lunchen, dan liet ze heel veel eten staan omdat ze op “haar dieet lette”. Ik vond dat echt een afknapper wanneer vrouwen zo zijn. Vrouwen zouden moeten eten wat ze lekker vinden, zonder dat iemand meekijkt. Mijn vriendin en ik kunnen echt vechten om het laatste hapje eten en daar hou ik van. Wanneer het op eten aankomt dan kan mijn vriendin gemeen zijn en dat vind ik echt aantrekkelijk.

9. Wanneer ze emotioneel zijn

Ik ben een gevoelig type en ik hou ervan als mijn vriendin dat ook is. Wanneer ze emotioneel wordt over onze relatie dan vind ik dat een goed teken. Wanneer ik iets liefs voor haar doe dan gaat ze minuten door over hoe ik alles voor haar doe en hoe doel ze op me is. Mannen houden van vrouwen die hun gevoelens goed kunnen uiten. Geloof me.

10. Wanneer ze onafhankelijk zijn

Ik hou ervan als een vrouw onafhankelijk is en haarzelf kan onderhouden. Sommige mensen voelen zich hier onzeker over maar ik vind het juist enorm aantrekkelijk wanneer een vrouw succesvol is in wat ze doet en dat ze ambitieus is. Ze wil vooruit en dingen bereiken. Wanneer mijn vriendin over haar werk praat, dan voel ik me trots van binnen. Trots op haar.

 

20% KORTING OP DE GEHELE WEBSHOP:

Kortingscode: 20-SORRY-MIKE

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply