Confessions deel 6: Friendzone, knappe neef, vreemdgaan en SOA’s

Welkom bij het zesde deel van confessions! Het rubriek waar #HVJZM volgers hun diepste geheimen opbiechten.

Met dit keer mijn vader zijn vriend, boos op vriend, beste break-up ooit en extreme fantasieën. Alle verhalen zijn WAARGEBEURD en spicy! Mocht je nou ook iets op te biechten hebben dan kun je onderaan deze post je verhaal delen. 

Man, 24 jaar oud: Fake it till you make it

Een aantal jaar geleden ontmoete ik een super knap meisje. We konden het goed met elkaar vinden maar ze was way out of my league. We raakten bevriend en ik raakte in de friendzone. Bewust. Het was onderdeel van mijn plan.Ik was 4 maanden bezig met haar vertrouwen te winnen en werd haar beste vriend. Ze vertelde me over je jongens waar ze mee neukte, hoe ze haar neukten en we bespraken de meest geheime dingen.

Terwijl we over seks spraken verzon ik allemaal seks avonturen. Alle meisjes die ik neukte en ik ging ver in detail. Er was niks van waar. Maar ze begon heel erg geïnteresseerde in mijn neppe seksleven te raken.

Wanneer ik haar zag dan zei ik: “Je zal niet geloven wat ik gisteravond heb meegemaakt.”

Ze wou gelijk alles weten. Ik had altijd gekke verhalen om haar te vertellen, nog steeds allemaal gelogen. Om het verhaal nog wat kracht bij te zetten maakte ik neppe Whatsapp gesprekken met andere vrouwen. Ik lette echt op de details en dus kwam het super overtuigend  over. Ze geloofde alles.

Na een vakantie vertelde ik over een trio die ik zogenaamd had met twee meiden van 25 en ook hiervan had ik Whatsapp gesprekken gemaakt. Toen ik deze naar haar toe stuurde, stuurde ze ineens een naaktfoto van haarzelf. Gewoon zomaar. Ik wist niet wat me overkwam. Ik heb haar gelijk uitgevraagd en toen ik haar op kwam halen voor onze date vroeg ze me mee naar binnen. Ze was bijna helemaal naakt en ze wou me. We hebben de hele avond geneukt en het was de beste seks van mij leven. Ik voelde me een baas. Nu heeft ze inmiddels een vriend en heeft ze me overal van verwijderd.

Vrouw, 21 jaar oud: Knappe neef

Mijn neef woont aan de andere kant van het land en is extreem knap. Ik heb hem altijd al knap gevonden maar toen ik hem een tijdje geleden tijdens een familieweekend zag en sprak voelde ik me enorm aangetrokken tot hem. Als er zich ooit een kans voor zou doen dan zou ik sowieso seks met hem hebben. Hij is precies mijn type. Soms fantaseer ik wel eens over hem. Niet heel gezond denk ik..

Vrouw, 26 jaar oud: Mijn ex en nieuwe vriend

Ik heb zeven en een half jaar lang een relatie gehad, echter is deze uit gegaan. Echter heb ik hierna al snel een nieuwe relatie gekregen met een super lieve man. Ik ben dan ook echt oprecht blij met hem en mijn relatie. Er is echter wel iets wat mij ontzettend dwars zit. Tijdens de datingsperiode met mijn nieuwe vriend, had ik ook nog contact met mijn ex en daar zijn ook dingen bij gebeurd. Ik weet voor mezelf dat ik dit voornamelijk deed uit schuldgevoelens en ik zelf nog erg in de war was. Inmiddels heb ik het hoofdstuk met mijn ex wel echt af kunnen sluiten en wil ik niks meer van hem. Wat mij wel erg veel pijn doet is hoe het in deze periode is verlopen. Het is nu bijna 1 jaar verder en ik zit er nog steeds mee. Mijn huidige relatie verloopt erg goed. Ik ben echter aan het twijfelen of ik mijn huidige vriend het wel of niet moet vertellen over deze datingsperiode. Telt dit als vreemdgaan?

Man, 24 jaar oud: Vreemdgegaan en nu een SOA

Mijn vriendin en ik zijn 4,5 jaar gelukkig samen. Ik kan wel zeggen dat zij de liefde van mijn leven is. Toch is er onlangs iets gebeurd waar ik ontzettende spijt van heb. Ik ben namelijk vreemdgegaan, ontzettend domme actie van mijzelf. Mijn vriendin was op vakantie met haar beste vriendin. Ik ben toen weer eens ouderwets gaan stappen met mijn vrienden en ben daarbij ontzettend dronken geworden. Die avond raakte ik ook in gesprek met een leuke vrouw. Echt veel kan ik me niet meer herinneren, maar het komt er op neer dat ze mij probeerde te versieren. Ik probeerde eerst de boot nog af te houden, maar naarmate de avond vorderde werd het steeds gezelliger. Om een lang verhaal kort te maken: ik ben met haar mee naar huis gegaan en de rest laat zich wel raden…

Achteraf gezien natuurlijk ontzettend stom. Ik hou heel veel van mijn vriendin en wil haar niet kwijt. Ik heb besloten om dit “incident” met niemand te bespreken. Ik wilde het ook absoluut niet tegen mijn vriendin vertellen: dat zou meteen het einde van onze relatie betekenen. Geruime tijd kon ik het verbergen, maar ik ben er sinds kort achter gekomen dat ik chlamydia heb. Ik kan dit met niemand bespreken, ik vind het zelf ontzettend stom dat ik (blijkbaar) geen safe seks heb gehad en nu met een besmettelijke SOA rondloop. Seks met mijn vriendin probeer ik nu te voorkomen; ik zeg dat ik het erg druk heb op mijn werk en nu te moe ben. Maar dit kan zo niet eeuwen doorgaan.

 


Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply