9 signalen dat hij vreemdgaat

Je vriend of man doet de laatste tijd anders. Hij gedraagt zicht vreemd, maar je kan er niet echt je vinger op leggen. Zal het dan toch? Gaat hij vreemd? Hierbij 9 signalen dat hij vreemdgaat. Vooral signaal 4 is een eyeopener.

1. Je mag niet meer in zijn telefoon kijken

Waar hij normaliter altijd overal zijn telefoon liet slingeren en je zonder probleem er in mocht kijken, houdt hij zijn telefoon nu altijd dichtbij zichzelf. Wanneer je naar hem toe loopt om hem een knuffel te geven dan druk hij snel een scherm weg. Wanneer je er naar vraagt krijg je een slecht excuus. 

Ineens heeft een een andere code op zijn telefoon en wanneer jullie naast elkaar op de bank zitten pakt hij zijn telefoon er niet gelijk bij als hij een berichtje krijgt. In plaats daarvan opent hij pas het berichtje wanneer jij weg bent. Dit is één van de signalen dat hij vreemdgaat.

2. Wanneer hij gebeld of geappt wordt dan loopt hij weg

Hij doet zijn best om je er niet achter te laten komen wie hem belt of appt. Hij loopt naar een andere kamer wanneer hij gebeld wordt of een appje krijgt. Hij opent en beantwoord de berichtjes niet in jouw bijzijn omdat hij niet wil dat je erachter komt met wie hij appt. 

Misschien plant hij een supriseparty voor je verjaardag of misschien zijn jullie binnenkort 5 jaar samen en wil hij iets leuks organiseren. Maar als dit niet het geval is, mag je jezelf wel even achter je oren krabben.

3. Hij wil minder seks

Mannen kunnen heus ook wel eens een periode minder zin in seks hebben. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals stress, prestatieangst of depressie. Maar hij kan natuurlijk ook zijn behoefte buiten de deur vervullen. Oftewel, vreemdgaan. Want als hij al vaak genoeg met een ander neukt, dan heeft hij deze behoefte thuis een stuk minder.

Dit is duidelijk één van de signalen dat hij vreemdgaat.

4. Hij is ineens een stuk vrolijker

Hij staat ‘s ochtends op met een glimlach en ineens een stuk vrolijker. Hij heeft meer plezier op het werk en vindt overwerken geen enkel probleem meer. Terwijl hij eerst altijd klaagde over het overwerken. Leuk voor hem, maar het een reden hebben dat het iets minder leuk voor jou maakt. Namelijk een ander.

5. Hij besteed meer tijd aan zijn uiterlijk

Wanneer je op date gaat wil je er tiptop uitzien, zo ook wanneer je stiekem vreemdgaat. Wanneer hij ineens meer tijd en energie in zijn uiterlijk steekt dan zouden bij jou alle alarmbellen af moeten gaan. Al helemaal als hij zijn beste outfit en geurtje uit de kast trekt voor hij naar zijn werk gaat.

6. Hij toont minder interesse in je 

Maar is meer bezig met zijn eigen dingen. Hij is minder geinteresseerd in jou omdat hij waarschijnlijk een stuk meer geinteresseerd in een ander is. Hij luistert niet meer naar je verhalen en het boeit hem niet wat je vanmiddag in de supermarkt overkwam. 

7. Hij doucht meteen zodra hij thuiskomt

Waarschijnlijk om zijn sekszweet af te spoelen en ervoor te zorgen dat je er niet achter komt dat hij buiten de pot piest. Wanneer je partner eigenlijk alleen s’ochtends voor werk douchte, maar nu ook na werk dan is dit een signaal dat hij vreemdgaat.

8. Hij plant ineens ver vooruit en vraagt wanneer je weg bent

Mannen plannen nooit ver vooruit, maar nu ineens wil hij weten wanneer je weg bent. Waarschijnlijk zodat hij later thuis kan komen zonder dat je erachter komt, of om zelfs de persoon in kwestie stiekem bij jullie thuis uit te nodigen. 

9. Hij is ineens vaker weg

Bijvoorbeeld door overwerken. Of hij is vaker met vrienden weg. Hij zoekt allemaal redenen om niet thuis te zijn maar bij zijn minnares. Ineens heeft hij vaker borrels van werk of moet hij vrienden bijstaan die in de problemen zitten.

Herken jij deze signalen? Of heb je andere signalen die je nog mist?

Laat het achter in de reacties.

Wil je ergens tips over ontvangen, laat dat ook weten in de reacties!

Lees ook: 9 redenen waarom mannen vreemdgaan
Lees ook: 9 redenen waarom vrouwen vreemdgaan
Lees ook: Waarom mannen afstandelijk doen

 

 

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply