Confessions deel 5: vader zijn vriend, boos op vriend, beste break-up ooit en extreme fantasieën

Welkom bij alweer het vijfde deel van confessions! Het rubriek waar #HVJZM volgers hun diepste geheimen opbiechten.

Met dit keer mijn vader zijn vriend, boos op vriend, beste break-up ooit en extreme fantasieën. Alle verhalen zijn WAARGEBEURD en spicy! Mocht je nou ook iets op te biechten hebben dan kun je onderaan deze post je verhaal delen. 

Vrouw, 26 jaar oud: Mijn vaders vriend

Ik ben nu 6 maanden vrijgezel en heb mezelf in het vrijgezellenleven gegooid. Veel mannen gedate, veel mannen gehad maar het waren allemaal klootzakken. Behalve één iemand. Je raad het al, een vriend van mijn vader. Hij is niet getrouwd en is ook vrijgezel. Hij voegde me een tijdje geleden toe op Facebook en sindsdien chatten we dagelijks.

We hadden gelijk een klik, na een tijdje zijn we af gaan spreken. Het was leuk en hij was erg volwassen en gentle. Een echte man in plaats van een jongen. Nu een maand verder spreken we vaak af en hebben we vaak seks. Het gaat geweldig. Maar we hebben het nog niemand verteld.. We zijn bang voor de reacties.

Vrouw, 24 jaar oud: Boos op vriend

Wanneer mijn vriend iets verkeerd doet of me boos maakt. Dan installeer ik Tinder en swipe ik net zo lang rechts tot mijn dagelijkse likes op zijn of tot ik besef dat ik geen van deze mannen wil. Ik wil juist hem maar het geeft me een goed gevoel dat ik andere mannen match. Ben ik ziek?

Man, 23 jaar oud: Beste break-up ooit

Mijn vriendin of eigenlijk ex, komt oorspronkelijk uit Frankrijk maar heeft hier een jaar gestudeerd. Omdat ze terug ging naar Frankrijk en we beide niet in lange afstandsrelaties geloven hebben we besloten om het stop te zetten. We hebben vorige week woensdag (ze vertrok donderdag) de hele dag in de stad gewandeld, gegeten en leuke dingen gedaan. We besloten om s’ avonds afscheid te nemen, dit was het pijnlijkste afscheid ooit maar we vonden het beide geen goed idee om samen te nacht te spenderen. Omdat we dan elkaar alleen maar meer zouden missen.

Rond 11 uur s’ avonds kreeg ik een appje dat ze toch samen de nacht, ik hapte maar onderweg naar haar toe vond ik het toch geen goed idee om samen te slapen. Ik heb een vriend gebeld om me later af te spreken bij hem thuis. Eenmaal aangekomen bij mijn ex heb ik duidelijk gemaakt dat we een kwartier hebben om op een fatsoenlijke manier afscheid te nemen.

Dit waren, zonder twijfel, de beste 15 minuten van mijn leven. We gaven onze diepste gevoelens toe en hebben elkaar het beste toegewenst. Het was erg oprecht.

Ik vertrok bij haar appartement met mijn hoofd omhoog en lachend. Ik heb de beste relatie ooit gehad. We hebben het op een goede manier afgesloten. Wie weet wat de toekomst biedt.

Vrouw, 24 jaar oud: Extreme fantasieën

Ik fantaseer altijd dat ik wordt gedomineerd door 1 of meerdere mannen. Dat ze van alles met mij doen. Vast binden op diverse manieren, blinddoeken, (licht) vernederen, dat ik overal handen en andere dingen voel, verschillende houdingen en standjes. En dat ik dan lekker door meerdere mannen keihard geneukt word. Overal! Oh… word daar zo opgewonden van!

Wat vond je van de waargebeurde verhalen? Laat een reactie achter.

Wil jij nou ook een keer iets opbiechten? Vul dan onderstaand formulier in en beschrijf je verhaal zo gedetailleerd en uitgebreid mogelijk! Je blijft volledig anoniem maar andere kunnen wel je verhaal lezen. Spannend toch?


Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie