Confessions deel 4: beste vrienden, fantasieën, getrouwde mannen en vreemdgaan

Welkom bij het vierde deel van confessions! Het rubriek waar #HVJZM volgers hun diepste geheimen opbiechten. Alle verhalen zijn WAARGEBEURD en spicy! Mocht je nou ook iets op te biechten hebben dan kun je onderaan deze post je verhaal delen. 

Vrouw, 19 jaar oud: Uitgekeken op vriend

Ik heb gewoon een vriend, maar op hem ben ik uitgekeken. Wel heb ik veel interesse in iemand anders! Ik fantaseer veel over deze persoon. Ben ik nu een slecht persoon?

Man, 26 jaar oud: Mijn beste vriend zijn vriendin

 Oké, dus ik heb sinds ik zes ben al een beste vriend. We voetbalden samen, waren altijd bij elkaar en onze ouders kenden elkaar goed (nog steeds). We bleven beste vrienden, zelfs toen ik een paar jaar geleden in het buitenland ben gaan wonen.

Toen ik ongeveer een half jaar geleden terug kwam zijn we snel weer gaan afspreken en leerde ik zijn vriendin kennen. Ik zag mijn beste vriend vaak en haar dus ook. We hadden vanaf het begin al een connectie maar we negeerden het beide.

Uiteindelijk was ik op zoek naar werk en kreeg via haar werk aangeboden wat perfect bij me past. Nu carpoolen we dus naar het werk sinds een paar maanden en toen is er iets gebeurd.

We hebben gezoend. Op de weg naar huis vanuit ons werk. Het begon al op te spelen tijdens de ritten. Het muziek luisteren, grapjes maken en de leuke en diepgaande gesprekken. We hebben een keer afgesproken en toen seks gehad. We hebben toegegeven dat we beide verliefd zijn maar besloten om er niets mee te doen.

Om eerlijk te zijn is mijn beste vriend een waardeloos persoon voor haar. Hij is manipulatief, obsessief en is niet goed voor haar. Ik wil haar in laten zien dat ik beter voor haar ben. De liefde is zo intiem, de timing is klote. We hebben besloten om het af te kappen, maar ik kreeg net weer een appje van haar.

Vrouw, 27 jaar oud: Affaire met beste vriend

Ik heb een affaire met mijn beste vriend. Wat begon als een vraag wat je nog meer kan doen op bed. Is uiteindelijk uitgelopen op seks. Tja, dat kan je ook doen op bed.

Vrouw, 24 jaar oud: Getrouwde collega

Hij flirt al vanaf het moment dat ik binnen kwam met me. Ik zit een beetje met een laag zelfvertrouwen en ben enorm vatbaar voor zijn complimentjes. Hij zegt allemaal lieve dingen over me en ik krijg er oprecht meer zelfvertrouwen van.

Na het werk gingen we een keer wat drinken. Toen hij me later thuisbracht hebben we in zijn auto gezoend. Uiteindelijk hadden we seks bij me thuis.

Na de seks maakte hij m’n tieten belachelijk. Daarna vertelde hij dat hij verliefd is op een andere collega en dat hij zijn vrouw voor haar zou verlaten. 

Ik voel me gebruikt en dom. Ik ben zo stom geweest dat ik met zo’n klootzak seks heb gehad. Ik wist dat hij getrouwd was en alsnog deed ik het..

Wat vond je van de waargebeurde verhalen? Laat een reactie achter.

Wil jij nou ook een keer iets opbiechten? Vul dan onderstaand formulier in en beschrijf je verhaal zo gedetailleerd en uitgebreid mogelijk! Je blijft volledig anoniem maar andere kunnen wel je verhaal lezen. Spannend toch?


Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie