Hoe krijg je je ex terug?

Hoe krijg je je ex terug? Goeie vraag. Misschien moet je jezelf eerst afvragen of je dit zeker weten wil, het is natuurlijk niet voor niets dat het uit is gegaan. Is het wel zo’n handig idee om je ex terug te willen of is het een goed idee om hem/haar los te laten? Als je zeker van je zaak bent, lees dan dit artikel. Je bent hier goed voor:

 • Hoe krijg je je ex terug?
 • Hoe krijg ik mijn ex terug?
 • Ik wil mijn ex terug
 • Hoe zorg ik dat mijn ex bij me terug komt?
 • Hoe zorg ik dat mijn ex weer van me houdt?
 • Ex terug krijgen
 • Je ex terug krijgen
 • Wat te doen om ex terug te krijgen?
 • Hoe je je ex terug krijgt
 • Hoe win je je ex terug?

Zoek uit of je ex nog gevoelens voor je heeft

Ik zou je aanraden om als eerste uit te zoeken of je niet aan een kansloze missie begint. Je moet uitzoeken of je ex nog gevoelens voor je heeft. De relatie is afgelopen maar de kans is vrij groot dat je ex nog een zwak voor je heeft. Als dit het geval is dan is het een stuk makkelijker voor je om je ex terug te krijgen. In feite is dat plekje in het hart van je ex de meest krachtige manier om je ex terug te krijgen. Aan de andere kant, als je erachter komt dat je ex geen gevoelens meer voor je heeft en dat ook duidelijk heeft gemaakt aan jou, dan is het misschien beter om het op te geven. Vraag dan jezelf af of je niet beter af bent zonder je ex? Misschien weet je diep in je hart het antwoord wel op de vraag of je ex nog ergens gevoelens voor je heeft. Of je zou gezamenlijke vrienden kunnen vragen naar hun mening. Uitzoeken of je ex nog gevoelens voor je heeft is extreem belangrijk, lees verder als je het gevoel hebt dat je ex nog gevoelens heeft. Stop met lezen als dat niet zo is.

Neem de tijd en geef je ex de ruimte

Hoe krijg je je ex terug? Nou, nu je erachter bent dat je ex nog gevoelens voor je heeft, is het belangrijk dat je het volgende doet; NIETS! Neem de tijd en geef je ex de ruimte. Dit is essentieel. Dit heeft meerdere redenen. Als eerste, je hebt tijd nodig voor reflectie en de dingen die fout gingen in jullie relatie. Om dit te doen is het belangrijk om kritisch naar jullie relatie te kijken. Wat ging goed, en wat moet beter voor het geval jullie weer bij elkaar komen. Want als jullie beide niet veranderen, dan lees je dit artikel over 4 weken weer.

Daarnaast krijgt je ex ook de kans om te reflecteren. Het kan erop gaan lijken dat je ex doorgaat met zijn of haar leven wanneer je ze de ruimte geeft. Dit is een risico die je moet nemen. Doe er alles aan om je ex de ruimte te geven. Bel hem/haar niet. Kijk niet op de social media van je ex. Zoek activiteiten om jezelf af te leiden van hem/haar. Ga naar de sportschool, begin die onderneming of ontwikkel jezelf op een andere manier! Wat je ook doet, neem de tijd en geef je ex de ruimte.

Geen contact met je ex

Dit is een vervolg op het vorige kopje. Nu je hebt besloten om je ex de ruimte te gunnen, moet je alle communicatie met je ex verbreken. Na de break-up kan je het gevoel hebben dat je je ex een berichtje moet sturen en hem/haar moet vertellen dat je hem/haar mist. En dat je je ex terug wilt. Laat ik je daar even stoppen, laat je telefoon liggen voordat er mensen gekwetst gaan worden. Je ex een berichtje sturen met dat je hem/haar mist laat zien dat je wanhopig bent. Geef je ex tijd om na te denken en stop met wanhopig zijn!

Vermijd het liken van de social media posts van je ex en probeer om echt zero contact met je ex te hebben. Het is veel aantrekkelijker voor je ex wanneer die geen idee heeft wat je aan het doen bent dan wanneer je ex constant van je hoort.

Stop het contact!

Geef niet toe aan je ex

Oké, je bent erachter dat je ex nog steeds gevoelens voor je heeft. Je hebt het voor elkaar gekregen om je ex de ruimte te geven en je hebt geen contact gehad. De kans is groot dat je ex contact met je opneemt. Wanneer dit gebeurt is het belangrijk dat je emoties niet de overhand krijgen. Misschien stelt hij/zij rare eisen en ga je overal mee akkoord omdat je emoties de boventoon voeren. Het is belangrijk om niet gelijk toe te geven aan je ex. Doe dit nooit. Houd je eigen waarde. Als je gelijk toegeeft aan je ex, dan heeft je ex het idee dat hij/zij controle over je heeft. Een manipulatieve partner is het laatste dat je wilt. Laat zien hoe sterk je bent!

Laat je sterke kant zien

Geef niet gelijk toe en laat je sterke kant zien. Dit is enorm aantrekkelijk. Dat gaat ook je ex inzien. Maak het een beetje afstandelijk. Niet te snel reageren, niet te lange appjes en andere claimende dingen. Dit laat zien dat je wanhopig bent. Niet aantrekkelijk. Laat je ex de eerste move maken.

Dit wekt nieuwsgierigheid bij je ex op en daardoor ben je weer een stap dichterbij!

Verbeter jezelf

Je hebt net je ex laten zien dat je sterker geworden bent. Je hebt nu ook enige tijd zonder je ex gespendeerd. Je bent al bezig met het ontwikkelen van jezelf. Je moet content zijn met je eigen leven, zelfs zonder je ex.

Houdt dit vol! Jezelf verbeteren is het bewijzen van je positieve kans. Verander jezelf, voor jezelf. Niet voor je ex. Focus je op jezelf. Werk aan jezelf!

Wees gelukkig met het leven wat je nu hebt

Gelukkig zijn terwijl je je ex terug wilt is enorm lastig. Soms zelfs onmogelijk. Maar je bent jezelf enorm aan het ontwikkelen en je gaat me niet vertellen dat je daar niet van geniet. Misschien ontdek je wel dingen over jezelf die je anders nooit had uitgevonden.

Er is niets aantrekkelijker dan een ex die laat zien dat hij/zij ook zonder je kan.

Spendeer tijd met anderen

Als je “hoe krijg ik mijn ex terug” missie geen progressie maakt, is het misschien tijd om met andere mensen om te gaan. Je hoeft niet anderen te gaan daten, maar je kan best met andere mensen omgaan. Dit kan jaloezie opleveren bij je ex. En jaloezie is een krachtige emotie. Geloof me, ik weet er alles van. Ga er wel wijs mee om, misbruik het niet.

Vraag jezelf af of je ex het wel waard is

Misschien kom je er wel achter dat je een prima leven zonder je ex hebt. Misschien kom je er wel achter dat je ex het totaal niet waard is.

Stel jezelf de vraag:

“Wil ik echt terug naar mijn ex?”

Als het antwoord “ja” is, zet het plan dan door.

Maar als het antwoord “nee” is, ga dan door met je leven.

Praat met je ex

Wanneer je je eigen leven lijdt, je gelukkig ermee bent en je bent serieus bezig met jezelf ontwikkelen is het tijd voor een gesprek met je ex.

Vertel hem/haar hoe je je echt voelt, diep in je hart. Deel je gevoelens en vertel je ex wat hij/zij betekent voor jou.

Nu kunnen er twee dingen gebeuren:

 1. Je ex zegt dat hij/zij ook nog van jou houdt en dat hij/zij jou ook terug wilt
 2. Je ex zegt dat hij/zij niet meer van jou houdt en dat het niet gaat gebeuren.

Als het de eerste is; gefeliciteerd! Je hebt net je ex teruggewonnen.

Als het de tweede is; nog steeds, gefeliciteerd! Je bent één stap dichterbij met het zoeken naar een persoon die je waardeert zoals je bent.

Accepteer de situatie

Je bent een sterker persoon geworden, of je nu terug bij je ex bent of niet. Nu moet je de situatie accepteren. Gebruik deze ervaring om sterker te worden en trek er lering uit. Open een nieuw hoofdstuk van je leven en maak niet dezelfde fouten.

Je bent een speciaal, uniek en ongelofelijk persoon, het wordt tijd dat je jezelf ook zo gaat behandelen.

 

Mike.

(Zijn er dingen waar jij advies in wilt, laat het weten in een reactie en misschien schrijf ik er volgende week over!)

Lees ook: Waarom mannen afstandelijk doen
Lees ook: Relatieproblemen; communicatie
Lees ook: 9 simpele tips om je ex te vergeten

 

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie