1.65 Twee dronken en verliefde duifjes

Na nog een hevige zoensessie in de kroeg arriveert de taxi. Dit keer geen bekende taxichauffeur. Zoals altijd stapt Romy voorin en ik achterin. Af en toe kijkt ze even achterom en lacht ze naar me. Dan lach ik terug en houdt ze haar hand naar achteren zodat we elkaars handen vasthouden. Het voelt romantisch. We voelen ons verliefd. De taxirit lijkt wel eeuwig te duren. Het enige dat ik nu wil is haar in mijn armen sluiten en alle liefde die ik afgelopen maanden heb opgekropt aan haar tonen. Ik wil haar alle liefde showen die ik de afgelopen tijd bewust heb moeten opkroppen. Dit om haar niet af te schrikken.

Ik kan niet geloven dat we eindelijk een stel zijn. Het lijkt wel een droom. Het intense gevoel dat ik van binnen heb ik onbeschrijfelijk, als ik het toch zou moeten doen dan zou een overload aan XTC het meest in de buurt komen. Ik voel me zo gelukkig. Je moet niet vergeten dat ik nooit had verwacht dat dit moment zou komen, ik had nooit gedacht dat Romy en ik ooit een stel zouden worden maar nu is het toch werkelijkheid.

Eindelijk komen we bij haar huis aan, ik schuif snel een briefje van twintig naar de chauffeur en zeg dat die de rest wel als fooi mag houden. Hij bedankt me en snel stappen we uit. De taxichauffeur is nog niet eens de straat uit en we staan al hevig te zoenen. Ergens vraag ik me af van waar dit gevoel bij Romy ineens komt maar waarom zou ik dit mooie intense moment verpesten door daar aan te denken? Ik wil niet meer nadenken, ik wil leven in dit moment.

We vallen bijna zoenend bij haar door de deur naar binnen. Ik weet Romy nog net vast te houden anders had ze languit in de hal gelegen. Ze trekt zich aan me omhoog en dan omhelst ze me. Geen zoen, een knuffel. Het wordt een lange knuffel.

“Lekker ding.”, merkt ze tijdens het knuffelen op.

“Jij ja.”

We lopen de trap op. Dronken bij Romy thuis eindigen lijkt wel een vast tafereel te worden. We zijn twee dronken verliefde duifjes.

We belanden uiteindelijk bij haar in bed en opnieuw liggen we hevig te zoenen. We betasten elkaar overal, elke aanraking voelt anders aan dan normaal. Liefdevoller, specialer. Het voelt alsof we elkaar voor het eerst aanraken. Er is iets veranderd. Romy is veranderd.

Voordat ik het weet hebben we beiden al onze kleren uit en liggen we naakt naast elkaar te zoenen en te voelen. Tering, wat heeft ze toch lekkere tieten. De magie van het donker is dat je aanrakingen heel anders ervaart. Wie weet waar die hand van haar nu weer naar toe gaat. Blijkbaar naar mijn lul want ik voel haar vingertoppen langs mijn onderbuik naar beneden gaan.

Ze pakt mijn lul beet en fluistert in mijn oren.

“Ik wil je nu!”

“Kom maar op dan”, antwoord ik heel fout.

Ik besef me nu pas hoe droog dat klinkt. Blijkbaar heeft Romy het niet opgemerkt want ze pakt m’n lul beet en gaat er met haar natte poes op zitten. Dan rijdt ze over me heen. Eigenlijk net zoals ze altijd doet. Maar het is nu anders. Het is liefdevoller. Waar onze seks normaliter vaak af en toe een zoen betreft, zoenen we nu non-stop. Zelfs wanneer Romy al klaargekomen is en ik op het punt sta om te komen zoent ze me nog volop.

Ook ik kom uiteindelijk klaar en ben sinds tijden niet meer zo heftig klaargekomen. Ik heb het idee dat haar hele poes vol zit met mijn kwak. Maar ze lijkt er niet om te deren.

“Je hebt echt zo’n lekkere lul Mike.”

“Dankjewel…denk ik.”

Ze geeft me nog een zoen en legt dan haar hoofd op m’n borst neer. Na verloop van tijd ligt ze te slapen en zit ik haar te observeren. Wat is ze toch knap, schattig en lief. En tegelijk pittig. En dat is mijn vriendin. Ik ben zo trots als een pauw. Ik ben zo enthousiast dat ik niet kan slapen. Of het komt van de speed maar laten we het maar op het enthousiasme houden.

Ik lig uren naar Romy te staren. Hoe ze slaapt, hoe ze snurkt, hoe ze af en toe in haar slaap me nog even knuffelt. Momenteel ben ik de gelukkigste man op aarde. Dat kan niet anders.

Mike.

(Iedereen een enorm fijne Hemelvaartsdag toegewenst!)

(Ik heb voor mijn vaste lezers een pagina aangemaakt waar ze hun eerlijk mening kunnen geven, het heet ‘Hoe fans je ziek maken‘. Niet te letterlijk nemen natuurlijk. Mocht je een plaatsje willen verdienen, laat dan een reactie achter met jouw mening over #HVJZM en je voornaam. Dan voeg ik je toe aan de pagina en ben je voor altijd vereeuwigd met #HVJZM!)

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

5 comments

 1. Naomi says:

  Naomi, Het is gewoon heel erg interessant om te lezen hoe een man soms denkt over iets en hoe ze soms zelf heel erg twijfelen over dingen. Het geeft me soms het idee hoe erg mannen niet altijd zelfverzekerd zijn terwijl ze dat wel proberen te laten zien….

 2. Elly says:

  Elly, ik vind het heerlijk om de woorden van een man te lezen. Dit is een andere ervaring dan wat je van een vrouw leest. Super.

 3. Hanna says:

  Super toffe blog weer! Ik vind het zo mooi hoe je alles verwoord en ik kan soms echt niet wachten tot het volgende deel.
  Love only ❤️
  Hanna.

 4. Kelly says:

  Echt super blogs iedere keer. Zit steeds weer met vol genoegen te wachten op een nieuwe. Dus ben altijd zo blij als ik er weer 1 zie staan

Geef een reactie