Confessions deel 3: Partner zijn beste vriend, uit de hand gelopen feestje en seksfilmpjes van ex

Welkom bij alweer het derde deel van confessions! Het rubriek waar #HVJZM volgers hun diepste geheimen opbiechten. Met dit keer mijn vriend zijn beste vriend, onbetrouwbare partner, uit de hand gelopen feestje en seksfilmpjes met m’n ex . Alle verhalen zijn WAARGEBEURD en spicy! Mocht je nou ook iets op te biechten hebben dan kun je onderaan deze post je verhaal delen. 

Vrouw, 19 jaar oud: Mijn vriend zijn beste vriend

Mijn voormalige vriend en ik waren niet meer seksueel actief omdat ik hier geen behoefte meer aan had. Hoe moeilijk het ook voor hem was, hij accepteerde nou eenmaal dat ik misschien nooit meer seks met hem zou hebben, omdat ik geen zin had. Maar hij wist niet dat ik elke week seks had met zijn beste vriend.

Vrouw, 22 jaar oud: Ik vertrouw mijn partner niet

Een jaar geleden was ik verloofd met de liefde van mijn leven. Alleen begon hij op een plek te werken waar ik het niet mee eens was. Hierdoor is het ook stuk gelopen tussen ons. Ondertussen spreken we elkaar nog altijd elke dag en proberen we elkaar zo vaak mogelijk te zien. We hebben ook besloten om alsnog samen te gaan wonen en hebben nog regelmatig seks. Alleen ik durf hem niet te vertellen dat ik hem niet kan vertrouwen zo lang hij die baan heeft. Vorig jaar heeft hij mij namelijk al bedrogen en is meerdere keren vreemd gegaan. Ik ben stiekem op hem aan het inspelen zodat hij stopt met die baan.

Vrouw, 22 jaar oud: Uit de hand gelopen feestje

 Mijn vriend gaf een feestje ter ere van zijn 25e verjaardag. De avond begon goed en het was erg gezellig. Het feestje vond plaats in de schuur van zijn vader. Er werden leuke verhalen vertelt en er moest veel hout worden gehakt, waar ik vooral druk mee was. Het werd later en later en ik begon steeds meer te drinken. Er werd geblowd en er werd ook andere drugs gebruikt. Het ene moment ging het nog heel erg goed met mij en het volgende moment lag ik ineens als een bezetene over te geven. Ik viel op de grond uit het niets en nam alle spullen op de statafels mee die erop stonden en ik wist niet meer waar ik was. Iemand wou de ambulance bellen. Gelukkig was dat niet nodig, anders hadden ze het hele verhaal ook aan de ambulancebroeders moeten vertellen. Mijn vriend heeft me toen in bed gelegd en ik heb een paar uurtjes geslapen. De volgende dag had ik een feest van mijn tante. Om het half uur moest ik naar de wc om over te geven. We kregen er ook eten. Alles wat ik at kwam er weer uit. Behalve het toetje, die hield ik godzijdank binnen.

Man, 25 jaar oud: Seksfilmpjes van m’n ex

Mijn ex en ik gingen vorig jaar met veel ruzie uit elkaar. Toen we nog samen waren vonden we het geil om onszelf te filmen tijdens de seks. Het waren erg expliciete filmpjes en onze gezichten waren duidelijk in beeld.

Voordat ze het uitmaakte wou ze graag dat ik de filmpjes verwijderde van mijn telefoon. Dit heb ik netjes gedaan terwijl ze er naast stond. Ze wist niet dat ik de filmpjes gewoon op mijn laptop had staan en hier heb ik ook niets over gezegd.

Ik trek me regelmatig af op de filmpjes en kan mezelf er niet toe zetten om ze te verwijderen. Ik voel me echt een verschrikkelijk persoon. Vertel me hoe vreselijk ik ben en zeg me de filmpjes te verwijderen.

Wat vond je van de waargebeurde verhalen? Laat een reactie achter.

Wil jij nou ook een keer iets opbiechten? Vul dan onderstaand formulier in en beschrijf je verhaal zo gedetailleerd en uitgebreid mogelijk! Je blijft volledig anoniem maar andere kunnen wel je verhaal lezen. Spannend toch?


__________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie