7 signalen dat hij je leuk vindt

Mannen zijn soms mysterieuze verschijningen en dat kan voor sommige vrouwen nog wel eens verwarrend zijn. Wat wil hij nou? Zelfs als een man kan ik erkennen dat we soms vrij moeilijk duidelijk kunnen maken dat we je leuk vinden. Daarom volgen hier 7 signalen dat hij je leuk vindt. 

We gaan antwoord geven op de volgende vragen:

  • Vindt hij me leuk?
  • Hoe kom ik erachter dat hij me leuk vindt?
  • Ziet hij me zitten?
  • Vindt hij me interessant?
  • Is hij verliefd op me?
  • Vindt hij mij leuk test
  • Hoe weet ik of hij me leuk vindt?

1. Hij zoekt contact met je

Wanneer een man je echt leuk of interessant vindt, dan zal hij manieren bedenken om met je in contact te raken. Dit kan op veel verschillende manieren gebeuren. Zo kan hij direct op je afstappen en een praatje maken. Of hij geeft je een complimentje. Ook zijn er mannen, waaronder ikzelf, die een reden zoeken om met je in contact te komen. Zoals vragen naar de tijd of iets anders onbenulligs zodat die je aandacht krijgt. Ook zijn er mannen die je niet aan durven te spreken, dus wanneer je het vermoeden hebt dat hij je leuk vindt, zet zelf de stap! Is ook wel eens leuk.

2. Hij luister actief naar je en stelt ook vragen

Wanneer hij vaak op zijn telefoon of om zich heen kijkt terwijl jij aan het woord bent is dat vaak geen goed teken. Maar wanneer hij zichtbaar naar je luistert en ook vragen stelt dan zit je goed. Dit is een teken dat hij oprecht geïnteresseerd in je is, en ook in je verhaal. Wanneer je merkt dat hij naar je geluisterd heeft dan zit je sowieso goed, dit is één van de signalen dat hij je leuk vindt.

3. Hij probeert indruk op je te maken

Mannen zijn soms ingewikkelde schepsel, dus doen ze ook wel eens dingen die vrouwen niet helemaal snappen. Zoals indruk op je proberen te maken. Op deze manier wil de man je aandacht trekken en wil dat je ziet dat hij een interessant en leuk persoon is. Indruk maken kan op veel verschillende wijzen, bijvoorbeeld wanneer hij opschept over zijn baan of wanneer hij ze probeert te versieren met z’n misschien wel knullige dancemoves. Hij ziet je in ieder geval zitten.

4. Hij lacht om je grapjes

Lachen is enorm belangrijk. Het zorgt voor een onderlinge klik. Wanneer je elkaars humor goed kan waarderen dan is dat vaak de start van een intieme wisselwerking. Lacht hij vaak om je grapjes en lacht hij met je mee, dan ziet hij je waarschijnlijk zitten. Lacht hij om je slechte grappen, dan ziet hij je sowieso zitten. Lachen om slechte grappen is één van de signalen dat hij je leuk vindt.

5. Body language

Oftewel, lichaamstaal. Lichaamstaal liegt nooit. Je lichaam vertelt precies hoe je je voelt. Dit is dus belangrijk om in de gaten te houden wanneer je het vermoeden hebt dat een man je leuk vindt. Wanneer hij je leuk vindt dan zoekt hij een reden om je aan te raken en heeft hij een hele open houding. Wanneer dit het geval is, dan is het kassa.

6. Hij plaagt je

Hij plaagt je door bijvoorbeeld een sarcastische opmerking of hij probeert je op een grappige en leuke manier belachelijk te maken. Ken je het spreekwoord van vroeger nog? “Meisjes plagen, kusjes vragen!”, ik denk dat we er allemaal wel bekend mee zijn. Natuurlijk is het plagen niet meer hetzelfde als vroeger, maar als hij je plaagt is dat meestal een teken dat hij je interessant of leuk vindt.

7. Hij geeft je complimentjes

Het meest duidelijke signaal van allemaal. Hij complimenteert je. Over bijvoorbeeld je lichaam of je leuke lach. Een duidelijker signaal bestaat niet. Hij vind je leuk. Duidelijk één van de signalen dat hij je leuk vindt

Ik hoop dat je dit een beetje helpt en ik wens je veel plezier als dat het geval is!

Mike.

Lees ook: 8 niet-seksuele dingen aan vrouwen die mannen sexy vinden
Lees ook: 9 signalen dat hij een fuckboy is
Lees ook: 10 makkelijke tips voor vrouwen om mannen te versieren

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie