Confessions deel 2: Economie docent, Tinder avontuur & zusje haar vriendinnen

Welkom bij het tweede deel van confessions! Het rubriek waar #HVJZM volgers hun diepste geheimen opbiechten. Met dit keer een interessante economie docent, eerste Tinder avontuur en de vriendinnen van iemand’s zusje. Mocht je nou ook iets op te biechten hebben dan kun je onderaan deze post je verhaal delen.

Vrouw, 22 jaar oud: Interessante economie docent

Toen ik 16 jaar oud was en op de havo zat had ik een erg interessante docent, hij gaf economie en dat vond ik enorm interessant. Maar vooral hij was interessant, ik denk dat hij rond de 25 jaar oud was. Hij was knap, volwassen en charmant. Ik was in die tijd allang niet meer bezig met jongens van mijn eigen leeftijd omdat ik dat maar jongens vond. Hij was echt een man.

Maar goed, ik liep over van de hormonen en deed alles om zijn aandacht te trekken. Dat lukte ook nog vrij goed, zo had ik shirtjes aan waar m’n decolleté goed zichtbaar in was. Ik merkte een paar keer op dat hij stiekem naar m’n borsten keek. Ook gaf hij me wel eens complimentjes dus ik wist eigenlijk wel dat de buit binnen was.

Ik hem daarna een keer op Facebook toegevoegd en wonderbaarlijk genoeg accepteerde die me. Na wat contact via Messenger waarin hij met me blijf flirten hebben we afgesproken bij hem thuis en hebben we seks gehad. Dit is een aantal keer gebeurd tot dat hij het afkapte omdat hij het fout vond.

Ik baalde er best wel van en heb toen nog overwogen om het m’n ouders te gaan vertellen. Gelukkig heb ik dat uiteindelijk niet meer gedaan.

Vrouw, 25 jaar oud: Eerste Tinder avontuur

Sinds mijn achttiende heb ik al een hele leuke en lieve vriend. Sinds twee jaar wonen we samen. Omdat ik al sinds mijn achttiende samen met hem ben en hij mijn eerste sekspartner was vroeg ik me wel eens af hoe seks met een andere man zou zijn.

Zo heb ik een tijdje geleden stiekem Tinder gedownload en een leuke vent gematched. Ik heb hem eerlijk verteld dat ik in een relatie zat en dat vond hij niet erg. Wel werd er wat geflirt. Hij zette me niet onder druk maar gaf me wel leuke complimentjes en ik voelde me heel erg speciaal door hem.

Mijn vriend is door zijn werk vaak van huis. Zo ook vorige week. Ik heb toen die man van Tinder bij me thuis uitgenodigd. Puur voor de seks. We hebben geneukt en goed ook. Het voelde zo anders dan mijn vriend, hij was zoveel beter. Maar nu achteraf heb ik er enorm spijt van en weet ik niet hoe ik met de situatie om moet gaan. Moet ik het mijn vriend vertellen? Ik voel me zo schuldig, maar toch heb ik nog steeds contact met Tindermeneer.

Man, 22 jaar oud: Leuke vriendinnen zusje

Mijn zusje van 18 jaar oud heeft hele leuke vriendinnen. We wonen beide nog thuis dus zie ik haar vriendinnen ook regelmatig. Een van haar vriendinnen die ze al heel lang kent stuurde me een aantal jaar terug wel eens appjes dat ze me interessant vond en me wel zag zitten. Ik vond haar toen niet interessant maar ze is steeds knapper geworden.

Zo heb ik een tijdje terug haar geneukt na een feestje waar mijn zus ook was. Mijn zus kwam er natuurlijk achter en toen hebben we een vrij dikke ruzie gehad. Ze heeft ook ruzie gekregen met die vriendin van haar en ze hebben toen elkaar een hele tijd niet gezien. Ze hebben het net weer wat bijgelegd.

Nu zit het zo dat ik ook een andere vriendin van haar geneukt heb en hier weet ze nog niks van af. Ik voel me vrij schuldig hier over maar tegelijkertijd heb ik van beide keren geen spijt gehad.

Wil jij nou ook een keer iets opbiechten? Vul dan onderstaand formulier in en beschrijf je verhaal zo gedetailleerd en uitgebreid mogelijk! Je blijft volledig anoniem maar andere kunnen wel je verhaal lezen. Spannend toch?


________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie