8 gewoontes van vrouwen in een relatie die mannen irritant vinden

We vinden allemaal wel dat onze partners irritante gewoontes hebben of kunnen hebben in een relatie. Hier zijn 8 gewoontes van vrouwen in een relatie die mannen irritant of vervelend vinden. 

1. Publiekelijk of online relatieproblemen bespreken

Mannen haten het als hun vriendin persoonlijke problemen of relatieproblemen bespreekt met anderen, vooral op social media. Het begint op een normale manier problemen bespreken maar uiteindelijk wordt er geroddeld en wordt de man in de relatie vreemd aangekeken omdat hij en zijn vriendin een keer ruzie hadden. Ruzies zijn normaal in een relatie en iedereen heeft wel een vriend of vriendin waar ze naar toe trekken met hun problemen. Maar het is niet de bedoeling dat iedereen van jullie problemen af weet.

Hetzelfde geldt voor vrouwen die hun problemen willen bespreken met hun partner via social media. Bijvoorbeeld via Whatsapp. Zulk soort dingen bespreek je samen in het echt. Niet doen dus.

2. Flirten met andere mannen

Sommige vrouwen hebben het nou eenmaal in zich. Die zijn flirterig. En dat kan voor een man wel eens vervelend zijn of irritaties opleveren. Mannen willen niet bezitterig en zullen daarom nooit uitspreken dat ze het vervelend vinden dat je zo flirterig bent maar vaak vinden ze dat wel. Ze vinden dat je alleen met hem moet flirten.

Sommige vrouwen zijn ook flirterig zonder dat ze het door hebben. Ook dat kunnen mannen als vervelend ervaren. Het wekt de indruk bij andere mannen dat er wat te halen valt en dat kan als partner wel eens een vervelend gevoel geven. Ik spreek uit ervaring.

3. Wanneer ze hun inspanningen niet erkennen

Sommige vrouwen weigeren de kleine dingen te erkennen die hun vriend voor hun doet tot irritatie van hem. De kleine details doen er voor veel vrouwen niet toe, die kijken sneller naar het resultaat of het grotere plaatje. Dus als een man voor zijn vriendin kookt dan mag dat door zijn vriendin best erkend worden.

Het is best kwetsend voor een man als hij zich inspant voor zijn vriendin en die merkt het niet eens op of erkent het niet.

4. Wanneer ze hem constant proberen te veranderen

Mannen vinden het heel irritant als hun vriendin hun probeert te veranderen, zelfs al is het stapje voor stapje. Het is niet erg om te veranderen, het is wel erg als je partner vind dat je moet veranderen. Dat je vriendin wilt dat je stopt met roken dan is dat goed, want roken is slecht. Het gaat mis als ze vind dat je je leven ander moet inrichten en dat ze wil dat je een ander persoon bent. Het is ook bijzonder kut wanneer vrouwen hun vriend niet steunen in zijn dromen en visie en hem constant bekritiseren.

5. Wanneer ze claimerig is

Mannen houden van hun ‘personal space’. En dat is alleen maar goed. Het is niet gezond als je partner constant bezig is met elke stap die je neemt. Je eigen ‘personal space’ is gezond en houdt je relatie gezond. Je kan nog zo veel van hem houden, uiteindelijk hebben we allemaal momenten nodig voor ons zelf. Waar niemand anders toegestaan is.

6. Wanneer ze constant op haar telefoon zit

En zelfs wanneer ze samen zijn. Wanneer je samen bent is niet het moment om constant op je telefoon te zitten. Het is een intiem moment om even lekker van elkaar te genieten. Met een leuke film erbij bijvoorbeeld. Mannen vinden het bijzonder vervelend als hun vriendin dan constant op haar telefoon zit. Hij zal het niet zo snel toegeven maar hij wil je aandacht. Je volledige aandacht.

7. Wanneer ze teveel mannelijke vrienden heeft

Het is irritant voor vrouwen wanneer hun vriend te veel vrouwelijke vriendinnen heeft. Nou zo is het andersom ook. Mannen vinden het ook irritant als hun vriendin te veel mannelijke vrienden heeft. Veel mensen vinden dit een controversieel onderwerp omdat je geen onderscheid zou moeten maken tussen mannen en vrouwen. Deels eens. Maar dit is geen vertrouwensprobleem of jaloezie.

8. Wanneer ze hun levensdoelen in twijfel trekken

Dit sluit wel een beetje aan bij punt 4. Sommige vrouwen willen alles bepalen voor hun partner. Dat kan resulteren in dat deze vrouwen de levensdoelen van hun partner in twijfel gaan trekken. Ze steunt de levensdoelen van de man niet of geloofd niet dat hij het kan. Ik vond het super irritant toen mijn ex van een aantal jaar geleden zei dat ik niet goed kon schrijven en zei dat ik nooit een succesvolle blog zou kunnen beginnen. Deze is voor jou Emma!

We moeten natuurlijk niet vergeten dat ook mannen irritante gewoontes hebben in een relatie. Wat vind jij een irritante gewoonte van je partner? Laat het achter in de reacties.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

2 comments

  1. Marloes says:

    Ik denk dat veel punten hetzelfde zijn bij ons. Je gaat een relatie aan met iemand omdat je hem of haar leuk vind zoals ze zijn. Niet omdat je denkt dat als hij/zij veranderd dat het dan leuker is. Elkaar steunen en helpen en vooral veel lol hebben is the only way.
    Wat vervelend is aan mannen (maar ik denk dat dit ook voor mannen naar vrouwen is..) is dat je soms voelt dat er wat is maar dat het niet besproken word! Dat kan enorme onzekerheid oproepen (eigen ervaring) en irritatie! Zeg dan gewoon dat je er nog niet uit bent en dat je zelf (binnen aanzienlijke tijd) er op terugkomt.

    1. Mike ( User Karma: 0 ) says:

      Oah, ik snap precies wat je bedoelt. Je merkt dat er iets is maar het wordt niet besproken. Heel vervelend inderdaad..

Geef een reactie