1.61 Je kunt hem maar beter omhoog krijgen

“Je kunt hem maar beter omhoog krijgen”, fluistert Romy wanneer we de trap op lopen. Ik hoor er vaak vrienden over, “als ik pillen heb gehad krijg ik hem echt niet meer omhoog”. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik tot op dit moment nog nooit in de situatie heb gezeten dat ik pillen gehad heb en daarna seks ga hebben. Ik heb dus absoluut geen idee wat ik moet verwachten. Ik weet dat als ik me er te veel op ga concentreren het sowieso niet gaat lukken.

We belanden in bed en ik voel nog niks. Kut. Romy betast me aan alle kanten, maar toch lig ik hier nog met een slappe lul. Ik denk bij mezelf na of ik überhaupt wel geil ben. Als gevolg raak ik helemaal in mijn eigen gedachten, wat ook niet de bedoeling is.

“MIKE!”, fluistert Romy luidop. Ja je leest het goed. Fluistert ze luidop. Het heeft zijn effect. Ik word weer de realiteit in gesleept.

“Wat is er?”

“Je valt niet in slaap, hè?”

Zonder te antwoorden zoen ik haar. Ik moet in het moment komen. het moment waarin zij momenteel zit. We liggen extreem heftig te zoenen maar ik voel nog niks. Kut pillen ook. Romy begint het ook enigszins zat te worden, ze draait zich om. Ik heb wel zin, maar ook weer niet. Maar toch wil ik wel neuken.

“Help me even.”, fluister ik naar Romy.

“Ik heb alles al geprobeerd.”

“Zoen me in m’n nek, lik me in m’n nek, lik me overal.”

Romy draait zich weer om naar mij en begint me in mijn oor te bijten. Ondertussen pak ik mijn vrijwel slappe lul beet en trek mezelf af. Met man en macht probeer ik hem omhoog te krijgen. Ondertussen zoent en likt Romy me in m’n nek. Ik pak haar hoofd beet en begin haar hevig te zoenen. Met tong en al. Dan pak ik haar hand beet en leg die op m’n lul.

“He-he, eindelijk.”

Onmiddellijk verdwijnt haar hoofd onder de dekens en voel ik haar zachte tong over m’n eikel gaan. Ze pijpt me hevig en ik kan niet omschrijven wat ik allemaal voel. Zo gaat het nog even door tot ik haar weer terug roep naar ‘boven’. Ik voel haar hoofd naast die van mij, trek die naar me toe en zoen haar opnieuw. Dan kruip ik boven op haar. Ik voel haar hand om mijn lul heen en voel dat ze hem bij haar naar binnen drukt. Ik begin zachtjes te stoten en dan steeds harder. Zo hard dat het bed geluid maakt en we ons even in moeten houden.

“We moeten zorgen dat er niemand wakker wordt.”

Als we even horen of het stil is, lachen we even. Dan stoot ik weer en voel ik Romy haar nagels in mijn rug. Diep in mijn rug, alsof ze haar handtekening afgeeft. Door haar nagels in mijn rug stoot ik haar alleen nog maar harder. Totdat ze klaarkomt en me het signaal geeft dat ik ook ‘mag’ komen. Maar dat is het probleem, hoe hard ik ook stoot, ik kom niet op het punt dat ik kan komen. Hoe hard ik ook mijn best doe.

Na verloop van tijd raakt Romy geïrriteerd.

“Kom nou.”

“Ik doe mijn best.”

“Komt van die rotzooi.”

Ze heeft gelijk, het komt door die rotzooi. Ik neuk nog een paar minuten door, tot Romy er klaar mee is. Ze wil slapen.

“Maar ik wil ook klaarkomen.”

We discussiëren nog wat en dan zegt Romy dat ze gaat slapen en dat ik maar door moet gaan tot ik gekomen ben zolang ze maar kan slapen.

En dat is precies wat ik doe. Ik ga net zolang door tot ik wel klaarkom. Inmiddels ligt Romy al een tijdje te slapen en lig ik haar van achter te neuken, terwijl we beide liggen. Het heeft iets geils, iemand neuken die slaapt. Of niet meer bij kennis is. Soms zijn mijn gedachten echt fucked up.

Ik neuk nog een hele poos door tot Romy wakker wordt en weer wil dat ik haar klaar neuk. Wat ik doe, in de hoop zelf ook eindelijk klaar te komen. Opnieuw komt Romy, opnieuw ik niet. En dit gebeurt nog een keer. Ik besluit het op te geven.

Na weer een ongemakkelijke ochtend en de familie van Romy een gelukkig nieuwjaar gewenst te hebben, keer ik op huis aan. Romy haar moeder zei nog dat ik er uitgeteld uitzag. Hoe zou dat nou allemaal komen?

Wanneer ik thuis kom zoek ik mijn bed op, ik ben kapot.

Ik ben nog steeds geil ergens, ik voel aan m’n lul. Ik trek me welgeteld tien seconden af en kom dan gelijk klaar.

Het leven is niet eerlijk.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply