Confessions deel 1: SOA’s, de eerste keer & een enge schoonvader

Welkom bij het eerste deel van confessions! Het rubriek waar #HVJZM volgers hun diepste geheimen opbiechten. Mocht je nou ook iets op te biechten hebben dan kun je onderaan deze post je verhaal delen. 

Man, 28 jaar oud: Een onverwachte diagnose

Een paar jaar geleden was ik super depressief. Ik dacht namelijk dat ik een SOA had opgelopen door mijn toenmalige Friends with Benefits. Ik wil niet te veel in detail treden maar ik had over rode plekken rond mijn balzak die enorm jeukten. Ik zat er zo doorheen dat ik haar boos opbelde en voor van alles en nog wat uitmaakte.

Nadat dat eindigde, verdween ook de jeuk en de plekken. Dus ik was er van overtuigd dat het aan haar lag en omdat ik geen seks meer met haar had gehad de SOA weer weg was gegaan (waar zat ik met mijn hoofd). Een hele poos later ging ik daten met een ander meisje en guess what? De plekken en de jeuk kwamen terug, dus als resultaat was ik weer super depressief.

Toen toch maar besloten om naar de dokter te gaan, en wat bleek nou? Het was geen SOA maar ik had een rubber allergie ontwikkeld.

Man, 17 jaar oud: Interessante eerste keer

Oké, dit is ongeveer een week geleden gebeurd. Mijn vriendin was zestien geworden en dat vierden we bij haar thuis. We dachten dat iedereen weg was dus na een lang en diep gesprek tussen ons begonnen we te zoenen. Van het ene kwam het andere en een paar minuten later zat ik in haar. Interessant om te melden dat dit voor ons beide de eerste keer was. We waren beide vrij zenuwachtig. Nadat we een paar minuten bezig waren komt ineens haar moeder binnen zonder te kloppen, we waren ook zo stom om de deur niet op slot te doen. Normaal doen we de deur wel altijd op slot en dan gebeurd er juist niets. Ironisch. Maar goed, we waren volop bezig toen haar moeder ons zag. Ze zei niks en deed gelijk de deur dicht. Echt zwaar ongemakkelijk. Nadien heb ik haar moeder niet meer gesproken (we hebben wel een goede band). Ik durf haar moeder niet meer onder ogen te komen, mijn vriendin zegt dat haar moeder er nog altijd niks over gezegd heeft.

Vrouw, 25 jaar oud: Enge schoonvader

Toen ik een jaar of 21 was ontmoette ik een hele leuke jongen via werk. We gingen daten en uiteindelijk kregen we een relatie. Hij woonde nog thuis en omdat ik op dat moment een hele vervelend thuissituatie had sliep en waren we vaak bij hem thuis. Nu was het zo dat hij een hele betrokken vader had (zijn ouders waren gescheiden en hij had geen contact meer met zijn moeder). En dan bedoel ik tot het extreme toe. Hij wou altijd weten wat er in mijn leven speelde en wat ik van zijn zoon vond. Ik vond dat destijds altijd al wat raar maar zocht er nooit wat achter. Ook maakte hij wel eens seksueel getinte opmerkingen maar ik dacht altijd dat dat voor de grap was. Op een gegeven moment raakte onze relatie tot een einde en verloor ik dus ook contact met zijn vader, niet dat ik dat heel erg vond maar goed. Toen we een paar maanden uit elkaar waren kreeg ik een Facebook verzoek van zijn vader en met mijn stomme kop heb ik die geaccepteerd, want hé waarom ook niet? Ik kreeg er direct spijt van omdat ik bestookt werd met seksueel getinte opmerkingen en vragen of ik foto’s van mezelf in string wou sturen. Ik heb hem daarna direct geblokkeerd en gelukkig nooit meer wat van hem gehoord. Ik heb het mijn ex nooit verteld.

Wil jij nou ook een keer iets opbiechten? Vul dan onderstaand formulier in en beschrijf je verhaal zo gedetailleerd en uitgebreid mogelijk! Je blijft volledig anoniem maar andere kunnen wel je verhaal lezen. Spannend toch?

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply