8 niet-seksuele dingen aan vrouwen die mannen sexy vinden

Mannen worden soms opgewonden van dingen die vrouwen nooit zullen snappen. Daarom het artikel 8 niet-seksuele dingen aan vrouwen die mannen sexy vinden. Vooral nummer 6 zal je verbazen. 

1. Goeie humor

Wat is er nou aantrekkelijker dan een vrouw die snel denkt en geweldige humor heeft? Zo’n vrouw is leuk om tijd mee door te brengen. Daarnaast voelt ze zich niet snel aangevallen en weet ze het verschil tussen een grapje en gemeen zijn. Mannen vinden het makkelijk om bij zulke vrouwen in de buurt te zijn en worden gedreven door de goede  humor van zulke vrouwen.

2. Zelfvertrouwen

Vrouwen die weten wat ze willen zijn enorm sexy. Vrouwen die dat niet weten en overal over twijfelen niet. Een vrouw die zelfverzekerd over haar zelf is, is gewoon enorm sexy. Een vrouw die weet wat ze wil is aantrekkelijk zonder dat ze het door heeft. Mannen houden ervan dat een vrouw een passie voor iets heeft. Dit is één van de dingen die mannen sexy vinden.

3. Rommelige zondag look

Niks is meer sexy dan een vrouw die rechtstreeks uit bed stapt. Haar haar zit voor geen meter, maar dat vinden mannen juist aantrekkelijk. Ze vindt zelf waarschijnlijk dat ze er verschrikkelijk uitziet terwijl mannen dat juist leuk aan haar vinden. De meeste mannen verkiezen de net-uit-bed-look boven andere looks. Ik spreek uit ervaring. Daarnaast refereren mannen de zondag look vaak met seks, simpelweg omdat dit vaak de momenten zijn dat ze seks hebben. Heerlijk toch, die brakke zondagmiddagen op de bank? Beetje friemelen. Je kent het vast wel.

4. Brillen

Ja, brillen zijn sexy. Tenminste, vinden mannen bij de meeste vrouwen. Vrouwen lijken zelf hier nooit bij stil te staan en voelen zich totaal niet sexy. Mannen hebben waarschijnlijk hier een sexy school docente fantasieën bij, het is natuurlijk niet voor niks dat dit vaak in porno verschijnt. Dus, doe die bril op!

5. Alle daagse dingen in huis

Vrouwen die koken, schoonmaken en andere huishoudelijke taken doen zijn enorm sexy. Tenminste, wanneer ze dit met plezier doen. Natuurlijk leven we niet meer in de middeleeuwen en kunnen mannen ook het huishouden doen, toch vinden mannen het sexy als een vrouw dit doet. Vooral als ze hierbij straalt en duidelijk laat zien dat ze er geen probleem heeft met wat ze doet.

6. Joggingsbroeken

Dit sluit aan bij de rommelige zondag look, joggingsbroeken. Een vrouw die op de bank ligt in haar joggingsbroek is gewoon enorm sexy, en het mooie is dat vrouwen dit nooit door hebben. Een jogginsbroek is toegankelijk, als je begrijpt wat ik bedoel. Wie kan het mannen kwalijk nemen dat ze fantaseren wat er allemaal onder zit?

7. Een lekker geurtje

Lekkere geurtjes maken mannen net zo gek als ze dat bij vrouwen doen. Mannen voelen zich aangetrokken tot lekkere geurtjes. Een goede keuze in parfum kan geen enkele man weerstaan. Als een man je vertelt dat je lekker ruikt dan kan dat een compliment zijn, maar ook tegelijk een verlangen om dichtbij je te zijn.

8. Luisteren

Wij mannen zijn net vrouwen soms, ook wij willen gehoord worden. Wij vinden het ook fijn als er naar ons geluisterd wordt en wanneer je dat met veel interesse doet dan vinden we dat opwindend. Mannen hebben nou eenmaal het verlangen om vrouwen te imponeren en wanneer je luistert dan hebben mannen het gevoel dat ze dat lukt. Dus neem actief deel aan het gesprek een laat zien dat je naar hem luistert. Geloof me, dit werkt echt.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply