1.57 Flesje water aan het plafond

Het feest begint nu echt op gang te komen. Mensen beginnen zich om te kleden in de gekste kostuums. Als gevolg zit ik naast iemand met een kabouterpak aan. Tegenover me zit iemand die een hele aparte muts op heeft, tenminste dat denk ik. Als ik nog wat beter kijk dan zie ik dat het gewoon zijn kapsel is. Shit, ik ben aan het hallucineren.

Eigenlijk is dit het leukste aan MDMA, dat je er van kan gaan hallucineren. En dan niet extreem erg, maar een beetje. Zo zie ik bijvoorbeeld een flesje water in de lamp die boven me hangt. Daarnaast beginnen mensen hun gezichten te vervormen en herken ik andere mensen in de gezichten van mijn vrienden. Ik ga hard, ik ga lekker.

Een maat van me komt bij me of ik ook een pil wil. “Waarom ook niet?”, vraag ik me af. Ik stem in en zoek een flesje drinken. (Misschien maar goed dat ik inmiddels door heb dat het flesje water aan het plafond gewoon de lamp is).

“Zullen we hem samen nemen?”

“Ja is goed.”

Beiden toveren we ergens een flesje drinken vandaan en leggen de XTC pil in onze handpalm en kijken ernaar.

“Oké, go!”

Beiden gooien we de pil in onze mond en pakken gelijk het flesje drinken om hem weg te spoelen.

Daarna gaat het lekker en ben ik degene die in het kabouterpak rondloop. Door de rotzooi weet ik niet meer wat ik met mezelf aan moet en zit ik op de grond. Ik ga echt te lekker. Marit zit tegenover me en lacht me nog net niet uit. Ze heeft waarschijnlijk door dat ik aan het hallucineren ben.

Ik besef me dat ik al een tijdje niet meer op mijn telefoon gekeken heb, vast omdat ik niet echt kan lezen wat er allemaal op  gebeurt. Ergens tover ik mijn telefoon vandaan en kijk naar het scherm. Het enige wat ik eruit op kan maken is dat mijn batterij bijna leeg is, dus zoek ik mijn oplader en leg ik hem aan de lader. Daarna probeer ik te ontcijferen wat voor berichtjes ik allemaal heb gekregen.

Ik meen allemaal appjes te lezen van bekenden die me een gelukkig nieuwjaar wensen. Dat komt morgen wel, daarnaast heb ik een aantal appjes van Romy.

[02:48] Romy: Heb je het leuk?

[03:12] Romy: Mike?

[03:24] Romy: Leef je nog wel?

Ik probeer te reageren, met man en macht weet ik het volgende eruit te krijgen:

[03:42] Mike: Ja het is gezellig hier!

Plicht gedaan, dus wil ik mijn telefoon weer neerleggen. Maar dan voel ik mijn telefoon trillen.

[03:42] Romy: Slaap je hier straks?

Verdomme, waarom laat ze me niet met rust. Nu ik weer met haar geappt heb voel ik in mijn onderbuik dat ik naar haar toe moet. Door de MDMA en XTC wil ik haar alleen nog maar meer en mis ik haar alleen nog maar meer. Ik ging zo lekker maar nu voel ik me alleen, terwijl ik allemaal mensen om me heen heb die me liefhebben.

Ga ik bij haar slapen? Ik moet er even over nadenken. Ze heeft al laten weten dat ze de komende week druk is en ik haar dan waarschijnlijk niet kan zien. Het zou zomaar twee weken kunnen duren voordat ik haar weer zie. Wat ga ik doen? Misschien is het geen onverstandig idee om dit met iemand te gaan bespreken.

Ik app Romy terug:

[03:44] Mike: Ik denk er nog even over na.

Dan leg ik mijn telefoon terug aan de lader en loop ik naar een paar vrienden.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply