9 tips om je seksleven te verbeteren

Tip nummer 9 is de beste tip om je seksleven te verbeteren.

Velen van ons zijn er wel bekend mee. Na een flinke periode in een relatie sluipt de sleur erin. De seks is niet meer spannend, eentonig en misschien wel saai. Hier volgen dus 9 tips om je seksleven te verbeteren.

  • Mijn vriendin en ik willen ons seksleven verbeteren
  • Mijn vriend en ik hebben een saai seksleven
  • Mijn partner en ik willen de seks verbeteren
  • Hoe verbeter ik mijn seksleven?
  • Tips voor een beter seksleven
  • Tips voor het verbeteren van seksleven
  • Mijn man en ik willen ons seksleven nieuw leven in blazen
  • Mijn vrouwen en ik hebben saaie seks
  •  

1. Maak zin!

Zin komt niet aanwaaien, daar zijn prikkels voor nodig. Je krijgt niet ineens zin in seks, soms moet je zin maken. Sta er voor open om seks met je partner te hebben en zeg niet bij voorbaat al nee. De eerste stap om jullie seksleven te verbeteren is om er zelf voor open te staan. Zoek af en toe die seksuele prikkels op, je krijgt vanzelf meer zin in seks!

2. Praat erover met elkaar

Communicatie is enorm belangrijk in elke relatie, zelfs als het om seks gaat. Het is een grote fout om je seksleven niet met je partner te bespreken. Dit is een goede stap om je seksleven te verbeteren. Praat met je partner over wat jij fijn vind tijdens de seks, en vraag je partner wat hij/zij fijn vind tijdens de seks. Zo kun je op elkaars behoeften inspelen en wordt je seksleven gelijk een stuk beter. Praten dus!

3. Fantaseer

Fantaseer over seks! Denk na over de dingen die je ontzettend opwindend vind en communiceer ook hier over met je partner. Niets is te gek als het op seks aankomt. Jullie seksleven heeft  een boost nodig en door elkaars fantasieën uit te laten komen gaat dat zeker lukken!

4. Voel je aantrekkelijk

Een van de redenen dat je niet kan genieten van seks kan zijn dat je je niet aantrekkelijk voelt. Dus zorg ervoor dat je je wel aantrekkelijk voelt! Blijf aandacht besteden aan je uiterlijk. Voel je fris! Scheer je erotische plekjes en trek alles uit de kast. Je partner zal het waarderen en je zal jezelf ook een stuk aantrekkelijker voelen. Geloof me, dit is een flinke boost om je seksleven te verbeteren.

5. Maak het zelf ook speciaal

Probeer eens een ander standje uit en zorg dat het niet plichtmatig voelt. Het zou geen sleur of routine moeten zijn, maar juist speciaal! En maak het dan ook speciaal. Seks zou vol intimiteit en passie moeten zitten.

6. Ontspan!

Stress zorgt ervoor dat je libido enorm omlaag gaat. Dus chill! Ontspan je. De meeste stellen hebben meer seks wanneer ze op vakantie zijn. Dat is niet zomaar, maar komt omdat ze meer ontspannen zijn. Door je te ontspannen komt seksuele opwinding op gang. Meer kans op seks dus, dus vermijd stress.

7. Zorg voor romantiek

Trek een flesje wijn open, zet wat kaarsjes aan en besteed je volle aandacht aan je partner. Om je seksleven te verbeteren is het de kunst om elkaar te blijven verleiden. Want dit wordt vaak vergeten in een relatie. Geef je partner een compliment, flirt met elkaar en zorg dat het eindigt in goede seks. Dit zorgt ervoor dat je seksleven een enorm boost krijgt.

8. Doe het regelmatig

Door regelmatig seks te hebben kom je in een flow. Let op: zorg niet dat het routine wordt. Maar door regelmatig seks te hebben is de kans groter dat jullie de gang erin houden. Oftewel, de kans is groter dat je op korte termijn weer seks gaat hebben.

9. Zet zelf de eerste stap

De belangrijkste tip van allemaal. Zet zelf de eerste stap. Verleid elkaar. Knijp je vriendin of vrouw af en toe in haar billen en geef haar het gevoel dat ze sexy is. Kus je man of vriend in zijn nek. Zoek elkaar op. Op een spannende manier. Dus geil elkaar op en laat het daarna exploderen in bed. Dit is de beste tip om je seksleven te verbeteren.

Met deze tips zal het al een stuk beter moeten gaan met je seksleven, dus lees ze nog een keer goed na en duik snel het bed in. Geniet!

Mike.

Lees ook: Waarom mannen afstandelijk doen
Lees ook: Waarom vrouwen afstandelijk doen

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply