1.55 Lekker gaan op MDMA

Ik krijg een appje van de vriend waarbij we het feestje hebben om te vragen of ik ook mee kom eten. Ik heb het zakje MDMA al binnen en omdat ik al redelijk aangeschoten ben, is het misschien geen onverstandig idee. Al is het maar alleen om een goede maaltijd naar binnen te werken. Ik app hem dat ik er aan kom.

Met een andere vriend ga ik naar het huis waar het feestje plaats gaat vinden. We komen aan en we zijn niet de enigen die mee eten. Het is al gezellig druk. Ik krijg een bord pasta voorgeschoteld en besluit een goede bodem te leggen voor vannacht. Door de speed heb ik niet veel honger maar ik dwing mezelf om eten naar binnen te werken en  ondertussen drink ik een paar biertjes.

Als ik grotendeels het eten op heb komt één van mijn vrienden op het geniale idee om alvast wat MDMA te nemen. Het is op dit moment rond een uur of 7 in de avond, dus al redelijk vroeg. Maar voor mij kan de pret niet vroeg genoeg beginnen, dus we vouwen beiden ons zakje MDMA open en leggen een bultje kristallen op onze hand. Dan kijken we elkaar aan en likken het beiden op. Onze gezichten vertrekken door de vieze smaak. Omdat we weten hoe vies het is hebben we al een biertje in de hand om de vieze smaak snel weg te spoelen. Geloof me, dat heb je nodig.

Ook Marit is er, dus ik praat veel met haar bij. Vooral over Romy, die gelukkig al wat minder aan het appen is.. Marit vraagt of Romy weet wat ik vanavond ga doen.

Marit: “Weet ze dat je vanavond aan de M zit?”

Mike: “Umh, nee. Lijkt me niet heel verstandig om het haar te vertellen.”

Marit is het met me eens.

Steeds meer mensen stromen binnen en het wordt gezellig. Ook steeds meer mensen beginnen MDMA of keta te nuttigen. Ketamine heb ik nog nooit gehad en lijkt me ook niet iets om te proberen. Iets te heavy voor mij. Ik hou het dus lekker bij de MDMA.

Iedereen zit er lekker in en begint zich vaag te voelen, dat mag ook wel want we naderen twaalf uur. Ik heb al een paar uur geen appje meer van Romy gehad maar ben ook totaal niet met haar bezig. Ik ben meer bezig met diepgaande gesprekken voeren over bullshit. Een van de leuke bijwerkingen van MDMA, je bespreekt shit die je nooit nuchter zou bespreken.

Ik begin ook erg lekker te gaan, mijn zicht begint te trillen en ik voel vreugde opkomen in mezelf. Ik voel me gewoon lekker. Net als iedereen. Ik neem nog wat bij, uit angst om dit gevoel niet te verliezen. Ik voel me zo lekker dat ik bang ben dat ik in een dip beland omdat ik weet dat dit gevoel niet zal blijven. Verkeerde denkwijze. Ik tover mijn zakje MDMA tevoorschijn en haal een flinke brok eruit en gooi deze in mijn mond. Gelukkig proef ik nu de vieze smaak niet.

Een van mijn maten loopt langs met ijsjes en iedereen is er als de malle bij. Niets is zo lekker dan onder invloed van MDMA of XTC aan een ijsje te likken. Ondertussen wordt er ook vruchtensap uitgedeeld, ook ontzettend chill. Er wordt house gedraaid wat enorm bevorderlijk is voor de sfeer. Ik word altijd ontzettend gevoelig voor mijn omgeving als ik MDMA heb gehad, dus kan de house wel waarderen.

Het nieuwe jaar begint in zicht te komen en ik voel me heerlijk. Wel begin ik me af te vragen wat Romy aan het doen is en of ik haar om twaalf uur ook moet bellen. Gewoon om haar een goed nieuw jaar te wensen, maar zonder te laten merken dat ik een flinke dosis MDMA heb gehad.

To be continued.

Mike.

NOTE: Don’t do drugs

Nooit meer iets missen?

E-mailadres

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply