8 leuke ideeën voor de eerste date

Zoek je het perfecte eerste date idee? De eerste date, dat is enorm spannend natuurlijk. Maar wat ga je doen op je eerste date? Lees hier de perfecte ideeën voor de eerste date! Je zit hier goed als je met het volgende zit:

  • Idee voor eerste date
  • Wat te doen op de eerste date?
  • Waar heen op de eerste date?
  • Ik ga voor het eerst op date, wat moet ik doen?
  • Waar neem ik mijn date voor het eerst naar toe?
  • Wat is leuk om te doen op de eerste date?
  • Hoe zou de eerste date moeten zijn?

    1. Pak een terrasje

Een beetje een cliché, maar juist daarom een eerste date idee. Pak lekker een terrasje met z’n tweeën en drink een drankje. Zo leer je elkaar het best kennen. Het voordeel aan een terrasje pakken is dat je één op één bent en dus alle ruimte krijgt om elkaar te leren kennen. Want dat is natuurlijk wat je wil op een eerste date, elkaar leren kennen.

Tip: Ga niet op een terras zitten waar één van jullie grote kans heeft om bekenden tegen te komen. Niks vervelender als bekenden tegen komen als je op date bent, voor zowel jou als je date.

2. Ga samen uiteten

Nog een cliché, en er zijn heel veel mensen die dit juist niet zouden doen. Maar ik zeg van wel. Want net zoals samen het terras op, ben je samen. Een op één. En laten we eerlijk zijn, zo leer je elkaar het best kennen. Daarnaast kun je lekker eten. 1+1=2! Een perfect eerste date idee.

Tip: Tapas is leuk om samen met je date te doen, wat is er nou leuker dan jezelf volgooien met hapjes en ondertussen leuk babbelen en wat drinken? En als je geen gespreksstof hebt dan kun je het in ieder geval hebben over wat je de volgende rond wilt gaan bestellen. Doen! (Samen lunchen is ook leuk trouwens)

3. Samen bowlen

Waarom gaan bowlen op je eerste date? Omdat het alle ongemak weghaalt en omdat het super leuk is! Onder een genot van een drankje een paar strikes gooien, zeg nou zelf. En ook al ben je er super slecht in, dan heb je samen iets te lachen. Daarnaast kun je een dealtje sluiten voor de winnaar, wie wint mag bepalen waar de volgende date plaatsvind. Of nog een meer spannende weddenschap..

4. Ga picknicken!

Ook een enorm leuk, en bovenal romantisch idee. Deken mee, stokbrood mee en een flesje wijn mee. Een leuke manier om elkaar goed te leren kennen en daarnaast kom je snel in een eventuele zoenpositie als je met z’n tweeën op zo’n dekentje zit op je eerste date. En misschien is dat wel wat je wil.

Tip: Zonsondergang.

5. Een romantisch diner bij je thuis

Ga voor hem/haar koken op je eerste date! Of nog beter, ga samen koken. Spreek met elkaar af dat jullie beide wat ingrediënten meenemen en ga samen in de keuken staan. Je hebt genoeg conversatievoer van het koken en je komt allebei lekker los. Drankje erbij. Daarnaast zijn zowel mannen als vrouwen wat speelser in de keuken, vooral omdat je in speelse posities terecht komt. Dus plaag elkaar ook een beetje, is leuk.

6. Samen poolen

Zoek een poolingscentrum op en ga een potje poolen. Door te poolen word je vanzelf wat losser en komt de gespreksstof wel omhoog. Het is bewezen dat je meer ontspant op je date als je beweegt, dus als je een zenuwpees bent dan is dit een goede optie voor jou. Daarnaast kun je net zoals bij het bowlen een leuke weddenschap houden voor de winnaar. Iets met een zoen.

7. Wandeling over de kermis

Als die in de stad is tenminste. Een prima bezigheid voor de eerste date. Ga samen in de zweef en voor de mannen: win voor haar die grote pikachu knuffel(or die trying). Het zou zomaar jullie eerste aandenken kunnen worden.

8. Iets wat jullie beide leuk vinden

Maar de perfecte date is nog steeds iets wat bij jullie beide past. Zijn jullie beide fitnessfanaten? Ga dan met z’n tweeën de gym in. Vind iets wat jullie beide enorm leuk vinden, zo zullen jullie beide ontspannen zijn en dan komt het leukste in mensen naar boven.

Wat voor eerste date idee je ook hebt, het is belangrijk dat je veel plezier hebt! (Want daten is enorm leuk)

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply