1.54 Oud en nieuw

Het is oudejaarsdag en ik heb er enorm veel zin in. Ik heb vanavond een leuk feestje op de planning waarbij de nodige gekke dingen gaan gebeuren. Dit is op voorhand al vastgesteld. Het feestje is bij vrienden thuis en staat al jaren bekend als het gekste feest van het jaar. Dit jaar ben ik er voor het eerst bij.

Op deze feestjes wordt altijd het nodige gebruikt dus app ik mijn dealer voor een gram MDMA. Voor de mensen die hier niet bekend mee zijn, MDMA is de werkzame stof in XTC en ontvang je in de vorm van kristallen. Deze moet je dus oplikken en dat is enorm smerig, maar wel enorm leuk. Maar om even maatschappelijk verantwoord te zijn: don’t do drugs.

[12:49] Mike: Hey man, heb je nog een grammetje M over vandaag?

[12:54] Dealer: Joo Mike, heb er toevallig nog één. Waar ben je?

Ik vertel m’n dealer dat ik vanmiddag in mijn stamkroeg ben en dat hij me maar op komt zoeken. Nice.

Ik maak me klaar voor een onvergetelijke dag en nacht. Ik pak de benodigdheden in voor vanmiddag en vannacht. Een trainingsbroek kan niet ontbreken, de echte kenners zullen dit snappen. Als ik alles gepakt heb voor vandaag, vertrek ik richting de kroeg. Oud en nieuw betekent al jaren niets meer voor mij qua vuurwerk. Oud en nieuw staat voor mij nu volledig  in het teken van zuipen.

Onderweg naar de stad krijg ik nog een appje van Romy:

[14:34] Romy : Veel plezier vandaag 😘

Met een kuspoppetje. Begrijp me niet verkeerd, maar in Romy haar geval is dat op z’n zachtst gezegd bijzonder te noemen. Ik dank haar en wens haar ook een fijne dag. Met een kuspoppetje terug. Ik heb haar vergeven en ondanks dat we niet de mogelijkheid hebben om zoenend het nieuwe jaar in te gaan, gaat het goed. Zoenend het nieuwe jaar ingaan. Ik voel me echt een wijf. Ik vraag me af of Romy wel eens over zulke dingen nadenkt.

Ik kom aan in de kroeg en het is al druk en gezellig. De kroegbaas verzorgt de nodige rondjes gratis bier en dus raakt iedereen snel aangeschoten. Het moment dat mijn dealer binnenkomt, voel ik me al redelijk aangeschoten. Hij overhandigt me de MDMA en ik hem het geld. Ik twijfel om alvast een likje te nemen maar besluit toch om dat voor vanavond te bewaren. Verdomme, wat heb ik er zin in.

Om wat nuchterder te worden, vraag ik een maatje van me of hij speed bij zich heeft. Ik loop met hem naar de WC om een paar sleutelpuntjes te nemen, daarna word ik gelukkig alweer een stuk nuchterder.

Mijn intentie om vandaag niet te veel met Romy te appen wil niet echt lukken, ze houdt me steeds op de hoogte van wat ze aan het doen is en wil graag weten of ik het naar m’n zin heb en wat ik aan het doen ben. Enorm lief van haar maar ik wil gewoon van mijn dag genieten en niet al te veel met haar bezig zijn. Ze heeft het door want ze oefent druk op me uit. Ik heb haar niet verteld dat ik vanavond MDMA ga gebruiken want ik weet hoe erg ze erop tegen is. Snuiven vindt ze oké, dit soort dingen niet.

[15:58] Romy: Je mag vanavond ook altijd hier slapen als je wilt.

[15:59] Mike: Reken er maar niet op, ik heb al plannen. Sorry.

[16:01] Romy: Oh, oké. Als het toch anders wordt, laat het me dan weten.

[16:03] Mike: Doe ik, geniet nou maar van je avond.

Mike.

Nooit meer iets missen?

E-mailadres

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

One comment

  1. Anne Hena says:

    Eindelijk laat Mike zichzelf echt zien aan Romy, hij probeert het telkens maar bezwijkt toch elke keer onder haar charmes. Heb het gevoel dat het vanaf nu beter gaat tussen die twee! XO Anne

Leave a Reply