Hoe laat je friends with benefits werken?

Friends with benefits, we zijn er allemaal vast wel bekend mee; puur seks zonder gevoelens en zonder relatie. Maar hoe laat je zoiets werken zonder dat het ingewikkeld wordt? In dit artikel gaan we de volgende dingen behandelen:

  • Hoe laat je friends with benefits werken?
  • Hoe werkt friends with benefits?
  • Hoe zorg ik dat friends with benefits werkt?
  • Ik heb behoefte aan friens with benefits
  • Hoe pak je friends with benefits aan?
  • Friends with benefits zonder gevoelens
  • Alleen seks en geen relatie

Als je begint aan een soortgelijk iets is het belangrijk om het volgende dingen in je achterhoofd te houden.

1. Het stopt een keer

Het gaat een keer stoppen, er komt een keer een einde aan. Het is niet voor altijd. Er komt een moment dat één van jullie gevoelens krijgt voor een ander of een andere reden heeft om de overeenkomst te stoppen. Zorg dus dat je niet te veel aan elkaar hecht.

2. Blijf niet bij elkaar slapen

Wakker worden naast iemand is een van de voordelen van een relatie, en dus niet zomaar van iedereen. Hou dat dus lekker speciaal. Daarnaast zorg je er voor dat je sneller gehecht aan elkaar wordt als je naast elkaar slaapt en dat gaat dingen alleen maar ingewikkelder maken. Dus als je het bij friends with benefits wil houden. BLIJF DAN NIET SLAPEN.

3. Maak duidelijke regels

Spreek verwachtingen naar elkaar uit zodat jullie beide niet andere dingen van elkaar verwachten. Stel dus regels op, en daarmee bedoel ik duidelijke regels. En houdt je er aan. Maak duidelijk wat je wil van elkaar en hou je hier aan. Scheelt een hoop gezeik.

4. Doe het niet als je al gevoelens hebt

Het lijkt heel leuk om iets dergelijks te doen met iemand waar je verliefd op bent maar geloof me. Het is een fout om dit te doen. Je geeft me jezelf onbewust/bewust hoop dat het goed komt, terwijl je friends with benefits  er puur seks in ziet en niets meer dan dat. Uiteindelijk zal hij of zij verder gaan en zijn jouw gevoelens nog meer gevoed dan ze al waren. Oftewel het doet nog meer pijn.

5. Het is lastig

Het is verstandig om in de gaten te houden hoe jullie buiten de seks met elkaar omgaan. Is het raar om elkaar buiten de seks te spreken en te zien? Dan moeten jullie nog maar eens goed nadenken. Friends with benefits werkt alleen wanneer alles aan elkaar klopt, het is dus ook niet geschikt voor iedereen.

6. Vermijd jaloezie

Je fuckbuddy mag zolang jullie friends with benefits zijn, doen wat hij of zij wil. Dus ook met anderen daten, dit kan jaloezie opleveren. Wanneer je jaloezie voelt, dan is het tijd om de overeenkomst te verbreken. Er komen namelijk gevoelens bij, of in ieder geval een ingewikkelde situatie gaat ontstaan. Afkappen dus. Als je wel nog met anderen afspreekt, wees hier eerlijk over naar elkaar.

7. DOE HET VEILIG

Condooms. Ook al vertrouw je je fuckbuddy helemaal, doe het veilig. Dit vermeid veel ongemak, want je kan er niet vanuit gaan dat je friends with benefits het alleen bij jou houdt. Doe het gewoon veilig, scheelt een stuk gezeik.

8. Gevoelens

Mocht je toch merken dat je gevoelens voor je fuckbuddy krijgen (wat heel vaak gebeurd) dan is het verstandig om dit uit te spreken naar hem/haar. Misschien is het wederzijds, en is dat niet het geval; stop er dan mee. Gelijk, want anders ontstaan er vervelende situaties.

9. Hou het gezellig

Friends with benefits zou leuk en voldoenend moeten zijn, is dat het niet? Kap het dan af of vraag jezelf goed af wat nou de benefits zijn voor jou.

Zoek een geschikt iemand, houdt je aan deze tips en genieten maar!

(Zorg dat het andere dingen niet in de weg kan staan en doe dit niet met je ex).

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply