9 redenen waarom vrouwen vreemdgaan

Reden nummer 8 is erg interessant!

Het blijft een veelgestelde vraag, waarom gaan mensen vreemd. Om hier bij stil te staan gaan we het dit keer hebben over waarom vrouwen vreemdgaan. Je bent hier aan het juiste adres voor het volgende:
• Waarom vrouwen vreemdgaan
• Waarom gaan vrouwen vreemd?
• Waarom gaan meisjes altijd vreemd?
• Mijn vriendin is vreemdgegaan en ik wil weten waarom
• Waarom is mijn vrouw vreemdgegaan?
• Wat is voor vrouwen een reden om vreemd te gaan?
• Redenen voor vrouwen om vreemd te gaan
• Waarom gaat ze vreemd?
• Waarom gaat mijn vriendin vreemd?
• Waarom ging mijn ex vreemd?

1. GENIETEN IN BED

In diverse interviews met vrouwen die vreemd zijn gegaan kwam één ding heel nadrukkelijk naar voren. Namelijk genot. Vrouwen zoeken seksueel genot en kunnen dat in hun huidige relatie niet vinden, daarom gaan ze op zoek naar seksueel plezier en niet perse op zoek naar een nieuwe partner.

2. VROUWEN VERWACHTEN TE VEEL

Laten we eerlijk zijn, vrouwen verwachten enorm veel van hun man of vriend. De man moet een geweldige vader zijn, haar beste vriend en daarnaast ook nog een geweldige minnaar. Torenhoge verwachtingen. Vind maar eens iemand die aan al deze dingen voldoet. Omdat vrouwen dit niet terug zien in hun partner zoeken ze dit bij andere mannen. Ze weten dat één man niet aan al hun behoeftes kunnen voldoen, althans dat denken ze. En dat is een reden voor sommige vrouwen om een om hun heen te kijken.

3. EENZAAMHEID

Een reden voor vrouwen om vreemd te gaan is eenzaamheid. Ze voelt zich eenzaam in de relatie. Dat een vrouw zich eenzaam voelt kan verschillende redenen hebben. Haar partner kan zowel fysiek of emotioneel afwezig zijn. Dit is vaak een reden voor vrouwen om hun heil ergens anders te zoeken.

4. ALCOHOL OF DRUGS

Net zoals voor mannen kunnen verdovende middelen, zoals drank en drugs, ook een oorzaak van vreemdgaan voor vrouwen zijn. Vaak spelen er hierbij wel onderliggende redenen en gaat het al langer niet goed in de relatie. Door de verdovende middelen vervagen grenzen en is de stap een stuk kleiner.

5. ZE HEEFT GEVOELENS VOOR EEN ANDER

Oftewel; ze is verliefd op een andere man. Dit zou je het snelst verwachten, maar komt eigenlijk het minst voor. Wél heeft dit vaak onderliggende redenen en is het vaak een teken dat het in de huidige relatie of in het huidige huwelijk niet goed zit.

6. ZE WORDT TELKENS BESCHULDIGD VAN VREEMDGAAN

Waarom zou ze het niet doen? Ze wordt er toch al van beschuldigd. Wat ze ook doet, ze wordt toch wel beschuldigd. Tevens wijst uit dat mensen zich gaan gedragen naar hoe je ze behandeld. Vertrouwen is enorm belangrijk in een relatie.

7. DE VERLEIDING

Ze kan de verleiding om seks met anderen te hebben niet weerstaan en dus als de kans zich voordoet kan hij zich niet inhouden. Ze kan zichzelf moeilijk onder controle houden en is gevoelig voor aandacht van anderen.

8. GEBREK AAN ZELFVERTROUWEN

Ze heeft amper zelfvertrouwen en zoekt acceptatie bij zoveel mogelijk verschillende bronnen. Iedere man waarmee ze aanpapt geeft haar de bevestiging maar die bevestiging is vaak niet genoeg. Ze heeft alleen maar meer nodig en geen enkele man kan dit bieden.
(Als man zou ik aanraden om weg te blijven bij zulk soort vrouwen tot dat ze zichzelf gevonden hebben)

9. ZE VOELT ZICH VERWAARLOOSD

Ze voelt zich slecht behandeld door haar partner en pleegt dus uit wraak ontucht. Ze kiest er bewust voor om ontrouw te zijn en gaat op zoek naar iemand die haar wel goed wil behandelen.

Vreemdgaan is slecht. Echt slecht. Mensen zouden dit nooit moeten doen, maar helaas gebeurd het wel. Gaat je partner vreemd? Vraag jezelf dan goed af of dit is wat je wil. Waarschijnlijk niet. Afscheid nemen dus. En ga nooit vreemd want er worden alleen maar mensen gekwetst. Heb tenminste het respect om eerst je relatie te beëindigen.

Mike.

Lees ook: 9 redenen waarom mannen vreemdgaan
Lees ook: Waarom vrouwen afstandelijk doen

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie