1.52 Zondag gevoel op een vrijdag

“Waren we luid vannacht?”

“Jij was wel redelijk luid, ja.”

“Serieus?”

“Jep.”

“Waarom heb je niks gezegd?”

“Ik wou het moment niet verpesten.”

“Zouden ze ons gehoord hebben denk je?”

“Geen idee.”

We liggen in bed en ik heb maximaal anderhalf uur geslapen. Ik voel me dus verschrikkelijk en heb geen zin in deze gesprekken. Het enige waar ik zin in heb is slapen. Daarnaast ben ik nog steeds woest op Romy, iets wat ze blijkbaar onderschat.

“Zullen we uit bed?”, vraagt ze.

Ik antwoord niet maar draai me om en trek de dekens over m’n hoofd heen.

“Je bent echt een luie donder Mike.”

Ik trek de dekens van mijn hoofd af en kijk haar aan. “Ik spendeer tenminste niet een hele nacht bij een ‘vriendin’ thuis en laat niks van me horen.” Haar hoofd staat op oorlog, ik merk het direct op.

“Wil je hier alsnog over beginnen? Na vannacht?”

“Je zei vannacht nog dat we het er vandaag wel over zouden hebben.”

“Nou ik dacht dat je het geen probleem meer zou vinden nadat we de hele nacht seks hebben gehad.”

“Wat ben jij erg zeg.”

Daarna valt er een lange stilte waarbij Romy in haar bekende positie op haar zij ligt en ik opgerold in de dekens. Na ongeveer een half uur zegt ze dat ze zo uit bed en naar beneden gaat. Hier baal ik van. Aangezien ik te gast ben, wil ik niet langer op bed blijven liggen dan haar. Dat komt wel heel raar over voor haar ouders. Ik vraag me af waarom we hier altijd slapen. Waarschijnlijk omdat ik veel verder van het centrum af woon, maar toch. Het geeft haar de macht.

Ik wil nog even slapen, maar weet dat het toch niet meer gaat lukken. Daarnaast ben ik weer geil. Misschien moet ik net zoals vannacht maar weer het voortouw nemen. Ik draai me om richting Romy, en knuffel haar van achter aan. Ze reageert er niet echt op, maar ik merk dat ze het fijn vindt. Dan doe ik iets wat erg gewaagd is, ik pak m’n stijve lul beet en wrijf ermee over haar poes heen. Dit doe ik een tijdje in volle spanning, in afwachting op hoe ze hierop gaat reageren. Ik voel haar hartslag versnellen en hoor haar adem sneller gaan totdat ze de magische woorden uitspreekt.

“Neuk me nou maar gewoon.”

Ze heeft de laatste klanken nog niet uitgesproken of ik forceer m’n lul weer naar binnen. Ik voel me machtig. Ik voel me goed. Ik krijg haar zover dat ik mijn zin krijg. Heel triest, maar dit voelt als een overwinning voor mij. We neuken tot we beiden weer klaarkomen. En dan nog een keer. En dan nog een keer. Totdat we echt uit bed moeten, omdat Romy haar moeder beneden aan de trap staat te schreeuwen dat het al half 2 is. Romy kijkt me aan en schiet in de lach, ik ook een beetje. Maar ik wil de verwachtingen nog wat temperen.

“We zijn nog niet uitgesproken over dat van die vriend.”

Romy haar kop staat weer op onweer.

Ze had verwacht dat het na zo’n nacht wel over zou zijn, na alle seks. Maar Romy komt dit keer van de koude kermis thuis.

Mike.

De allereerste blog van deze reeks lezen? Klik hier.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie