8 effectieve tips tegen een kater

8 effectieve tips tegen een kater. Vooral tip 4 is aan te raden!
Vannacht wezen stappen en nu een immens dikke kater? Dan ben je hier aan het goede adres, ik ga je helpen om je kater te verhelpen. Dit artikel gaat namelijk over:

 • Tips tegen kater
 • Tip tegen katers
 • Wat doen tegen kater
 • Anti kater pakket
 • Alcohol kater
 • Wat te doen tegen een kater?
 • Hoe verhelp ik mijn kater?
 • Wat moet je doen als je een kater hebt?
 • Help, ik heb een kater!
 • Wat te doen bij een kater?
 • Wat helpt tegen een kater?
 • Wat kun je het beste eten tegen een kater?
1. Een ontbijt

Ik snap dat je geen zin hebt in eten maar dit is de snelste weg om van je kater af te komen. De beste tip tegen een kater is om goed te eten, het kalmeert je maag en geeft je lichaam brandstof om te herstellen. Fruit, en in het bijzonder bananen, zijn gewenst om te eten als je een kater hebt. Ook een eitje is goed anti kater-voedsel.       

2. Douchen

Fris jezelf lekker op door een warme (of koude) douche te nemen. Je zal je gelijk een stuk fitter voelen. Daarnaast kun je gelijk de zweet en dranklucht van je afspoelen. Het schijnt dat als je warme en koude douches afwisselt, je je daarna een stuk fitter voelt. Zeg nou zelf, het helpt niet echt als je nog in de rook-, zweet- en drankgeur zit.

3. Slaap lekker lang uit

Als je slaapt dan herstelt je lichaam zich sneller van een kater, een goede reden dus om lekker lang in bed te blijven liggen. Mits je er tijd voor hebt natuurlijk. Misschien is dit handig om samen met je eventuele partner te doen, want dat is de volgende tip tegen katers.

4. Seks

Door seks wordt je een stuk fitter, er komen hormonen vrij bij zowel mannen als vrouwen waardoor pijngevoelens minder worden en geven je een goed gevoel. Dus maak er een spektakel van en herstel tegelijkertijd van je kater! (Al zou je geen kater nodig moeten hebben voor goede seks)

5. Veel drinken

Water. Drink veel water, je lichaam is door alle alcohol natuurlijk uitgedroogd en moet dus aangevuld worden met vocht. Vermijd koffie en energie drankjes. De cafeïne droogt je lichaam juist meer uit en dus heeft je lichaam nog meer nodig om te kunnen herstellen.

6. Ga naar buiten!

Vermijd deze vieze luchtjes en ga lekker naar buiten. De frisse lucht zal je goed doen en je zal je gelijk een stuk fitter voelen. Daarnaast is het een goede reden voor de volgende tip:

7. Bewegen

Ga lekker naar buiten en bewegen! Maak een wandeling door het bos of door de stad. Gebruik redenen als “even naar de supermarkt” als reden om in beweging te komen en naar buiten te gaan. Je kan ook gaan sporten, fysieke inspanning zorgt ervoor dat je alcohol sneller afbreekt en je dus sneller fit voelt.

8. Ibuprofen

Dit zal de hoofdpijn enorm verlichten. Dit is misschien wel de beste tip tegen een kater. Maar overdrijf het niet.

Met deze tips zou je je binnen een paar uurtjes een stuk beter moeten voelen. Het beste is om de bovenstaande tips tegen een kater met elkaar te combineren. Zo zal je je snel weer een stuk fitter voelen, en misschien is het een idee om de volgende keer wat rustiger aan te doen.

Of niet, en je gebruikt gewoon deze tips om volgende keer weer maximaal te kunnen gaan en weer normaal te kunnen herstellen. Mijn zegen heb je.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie