1.51 Uren lang bezig

“Sssttt.”

Romy en ik strompelen de trap op, we zijn beiden verre van nuchter. We proberen zo stil mogelijk te doen, wat ons nog niet zo makkelijk af gaat.

“Ga jij maar alvast op bed liggen, ik haal m’n make-up er nog even af.”

Ik open de deur van haar kamer in de hoop dat ik niemand wakker maak. Ik laat me vallen op het bed en probeer met man en macht mijn kleren uit te trekken. De coke heeft me wel weer wat nuchterder gemaakt, anders was dit mezelf nooit gelukt denk ik. Ik tover de oplader van m’n telefoon uit de zak van m’n vest die naast het bed ligt.

Romy stapt de kamer binnen en doet het licht aan. Ze is halfnaakt. En duidelijk dronken. Ze valt half over me heen op bed.

“Sorry.”

Dan geeft ze me een kus op m’n buik en pakt ze m’n lul beet. “Zo boos ben je niet aan je lul te voelen.” Ik vraag me af of ze bezopen is of dat dit weer één van haar spelletjes is. Misschien wel beiden. “Ik heb gewoon zin.” “Je hebt zin in mij ja.” “Ja.”

Ze trekt m’n boxer naar beneden en begint me af te trekken, en zoent me ondertussen. Ik trek haar string naar beneden en leg m’n vingers op haar kletsnatte poes. Dit gaat zo even door tot ik er genoeg van heb. Ik draai haar lichaam om tot dat ik ze op haar zij naast me ligt, dan pak ik m’n lul en die druk ik voorzichtig bij haar naar binnen. Ze lijkt er van te genieten dat ik het voortouw neem, want ze fluistert me dat ik haar hard moet nemen. Ondertussen pak ik haar tieten beet, en zo  ver ik kan neem ik haar tepels in m’n mond. Ze pakt m’n hoofd beet en drukt die tegen haar tieten aan. Ondertussen kreunt ze. En niet te zacht ook.

Na een tijdje vraagt ze hoe ik haar wil neuken. “Doggy style.” Ik ga op m’n knieën zitten en wacht tot ze voor me komt bukken. Dan opnieuw penetreer ik haar met m’n snoeiharde lul, ik geniet van elke kreun die Romy afgeeft als ik met m’n lul haar natte poes betreed. Ik blijf stoten en Romy blijft kreunen. Des te harder ik stoot, des te harder ze kreunt. Ik vraag me af of er hier niemand van wakker wordt bij haar thuis, maar besluit dat dat niet mijn probleem is. Bovendien is dit veel te lekker.

Na een tijdje ben ik vrij uitgeput en leg ik haar weer op haar zij, al liggend neuk ik haar van achter. Ondertussen probeer ik haar op al haar plekken van haar lichaam aan te raken. Zo gaat het nog even door tot dat we beiden wel even een pauze kunnen gebruiken. “Drinkpauze?” “Is goed.” “Wil jij het flesje even vullen?”

Ik trek een boxer aan en loop de gang op met een bidon. Naar de badkamer. In de hoop dat ik niemand tegenkom. In de badkamer vul ik de bidon en loop terug naar Romy haar kamer. Gelukkig niemand tegengekomen. Stel je voor dat ik haar moeder tegenkom, midden in de nacht, met een dikke stijve door m’n boxershort heen. Ik geef de bidon eerst aan Romy, die hem vervolgens bijna in één keer leeg drinkt. “Hey, laat ook wat voor mij over.” “Ja-haaa.” Ook ik neem een paar flinke teugen totdat de bidon leeg is, daarna gaan we weer verder met waar we mee bezig waren. Totdat Romy ineens opmerkt dat het bijna 7 uur in de ochtend is. “We moeten nu echt even klaarkomen en dan gaan slapen.”

Ik zet nog een tijdje aan tot Romy klaarkomt, daarna stoot ik nog een paar keer keihard en kom ook ik klaar. Romy maakt haar poes schoon en m’n lul, terwijl ik al half in slaap val.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie