9 redenen waarom mannen vreemdgaan

Vooral reden 6 is opvallend te noemen!
Het blijft een interessante vraag, waarom gaan mensen vreemd. Om hier bij stil te staan gaan we het eerst hebben over waarom mannen vreemdgaan.  Je bent hier aan het juiste adres voor het volgende:

  • Waarom mannen vreemdgaan
  • Waarom gaan mannen vreemd?
  • Waarom gaan jongens altijd vreemd?
  • Mijn vriend is vreemdgegaan en ik wil weten waarom
  • Waarom is mijn man vreemdgegaan?
  • Wat is voor mannen een reden om vreemd te gaan?
  • Redenen voor mannen om vreemd te gaan
  • Waarom gaat hij vreemd?
  • Waarom gaat mijn vriend vreemd?
  • Waarom ging mijn ex vreemd?

1. Hij voelt zich niet meer begeerd

Een man wil zich begeerd voelen, net zoals vrouwen dat willen. Als mannen zich niet meer begeerd voelen door hun partners dan hebben sommige mannen de neiging om door andere vrouwen begeerd te willen worden. Mannen kunnen het idee hebben dat hun partner hun niet meer aantrekkelijk vind en willen zich wel aantrekkelijk voelen dus zoeken ze hun heil ergens anders. Als hij een vrouw tegen komt die hem wel begeerd en die laat merken dat ze hem aantrekkelijk vind dan kan dit voor mannen moeilijk te weerstaan zijn.

2. De relatie is doodgebloed

Dus zoekt de man zijn heil ergens anders. Het enige wat de relatie nog brengt is ruzie en onbegrip. Dus wil de man weer eens voelen hoe het is om de leuke spanning te voelen in plaats van alleen maar ruzie.

3. Voor de seks

Dit is een van de voornaamste redenen voor mannen om vreemd te gaan. In zijn huidige relatie is er amper of geen seks, en als er seks is dan is het alles behalve spannend te noemen.

4. Alcohol of drugs

Verdovende middelen kunnen een oorzaak zijn van vreemdgaan door mannen. Vaak is er dan wel een onderliggende reden en brengen verdovende middelen als drank en drugs hun net over het punt heen dat ze het doen. Door deze middelen vervagen grenzen en is de stap een stuk kleiner.

5. Hij heeft gevoelens voor een ander

Oftewel; hij is verliefd op een ander. Dit komt weinig voor maar is zeker mogelijk. Ook dit heeft vaak onderliggende redenen, vaak zit het in de huidige relatie of huwelijk al niet goed.

6. Hij wordt telkens beschuldigd van vreemdgaan

Terwijl hij dit niet doet. Als een man telkens wordt beschuldigd en verdacht van vreemdgaan, waarom zou hij dit dan niet gaan doen? Zo denken sommige mannen en dus is dit een veelvoorkomende reden voor mannen om vreemd te gaan buiten hun relatie om.

7. De verleiding

Hij kan de verleiding om seks met anderen te hebben niet weerstaan en dus als de kans zich voordoet kan hij zich niet inhouden. Hij kan zichzelf moeilijk onder controle houden en is gevoelig voor aandacht van anderen.

8. Te veel afstand

Mannen kunnen vreemd gaan als hun partners te ver van hun afstaan. Dit kan zowel afstand als in vele kilometers zijn, als het niet meer participeren in elkaar leven. Jullie leven in afstand en dus zoekt de man zijn heil ergens anders.

9. Hij voelt zich slecht behandeld

Dit kan bijvoorbeeld komen door fysiek of emotioneel geweld. De man voelt zich slecht behandeld en pleegt dus uit wraak ontucht. Hij kiest ervoor om ontrouw te zijn en zoekt iemand die hem wel goed behandeld.

Al met al is vreemdgaan gewoon not-done, zowel mannen als vrouwen zouden dit nooit moeten doen. Helaas is het iets wat in de praktijk wel gebeurd. Gaat je partner vreemd? Vraag je dan af of je dit verdiend, want waarschijnlijk niet. En waarschijnlijk is het dan tijd om afscheid te nemen van je partner. Ga gewoon niet vreemd. Er worden alleen maar mensen gekwetst.

Mike.

Lees ook: 9 redenen waarom vrouwen vreemdgaan
Lees ook: Waarom mannen afstandelijk doen
Lees ook: 9 simpele tips om je ex te vergeten

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

One comment

Geef een reactie