9 signalen dat hij een fuckboy is

Vooral signaal 7 zal je versteld doen staan.Een fuckboy, een man of jongen die je wel voor de seks en naaktfoto’s wil maar voor de rest niets met je te maken wil hebben of een relatie met je wil. Dit werd een aantal jaar geleden een player of foute man genoemd. Enorm vervelend natuurlijk, vooral omdat veel vrouwen of meisjes verliefd worden op een fuckboy. In dit artikel gaan we de volgende dingen behandelen:

 • Hoe weet ik of hij een fuckboy is?
 • Hoe herken ik een fuckboy?
 • Hij is een fuckboy
 • Hij wil niets serieus
 • Hij wil alleen maar seks
 • Ik heb een fuckboy aan de haak geslagen
 • Ik ben verliefd op een fuckboy
 • Is hij een fuckboy?
 • Hij wil geen relatie
 • Waarom gedragen jongens zich als fuckboy?
 • Waarom gedragen mannen zich als fuckboy?

Als man kan ik je vertellen dat fuckboys niet altijd fuckboys zijn. Om eerlijk te zijn heb ik me ook wel eens als fuckboy gedragen, ooit. Dit betekent niet dat ik nooit relatiemateriaal zal zijn, mannen zijn alleen fuckboys bij vrouwen waarvan ze op voorhand al weten dat ze er geen relatie mee willen. Het is misschien hard, maar wel de waarheid. Een fuckboy herken je aan de volgende signalen:

 1. Elke keer als je hem ziet hebben jullie seks
  Dit kan komen omdat je dit diep van binnen weet en hem dus maar zijn zin geeft, maar in ieder geval hebben jullie altijd seks als jullie samen zijn. Hij laat ook alleen wat van zich horen wanneer die geil is of wanneer jij geil bent. Fuckboy.
 2. Hij vraagt je constant om naaktfoto’s
  Send nudes. Dat is eigenlijk het enige wat uit hem komt. Hij vraagt je nooit om een leuke selfie van jezelf maar alleen om pikante foto’s en videos. Voorderest is die niet erg geïnteresseerd in je. Fuckboy.
 3. Hij wil niet met je in het openbaar gezien worden
  Hij wil niet met je door de stad lopen omdat hij bang is om te worden gezien met je. Als dit het geval is, dan kun je met 100% zekerheid zeggen dat hij een fuckboy is en je alleen leuk vind om de seks.
 4. Hij zegt dat al zijn exen gek zijn
  Hij claimt dat al zijn exen wat mankeerde en dat er iets mis was met hun, maar zelf treft hij geen blaam. Het lag altijd aan zijn ex en nooit aan hem. Hij geeft ze overal de schuld van. Fuckboy.
 5. Hij ontwijkt alles wat serieus is
  Hij doet er alles aan om niet serieus over te komen en ontwijkt alles om het serieuzer te maken. Denk hierbij aan familieverplichtingen, serieuze gesprekken of samen erop uit gaan. Het liefst heeft hij je alleen in zijn bed en mag je daarna weer verdwijnen. Fuckboy.
 6. Je hebt geen idee hoeveel andere meiden hij heeft
  Al is het er maar één. Het is natuurlijk niet netjes om meerdere vrouwen tegelijk te daten. Als je meerdere vrouwelijke namen in zijn appgesprekken ziet staan dan mag je je wel flink zorgen maken. Waarom appt hij met zoveel meisjes? Fuckboy.
 7. Zijn vrienden zijn fuckboys
  Als zijn vrienden allemaal vrouwen afwerken dan is de kans groot dat hij net zoals hun is. Een fuckboy dus. Dit is trouwens nooit 100% zeker, er zullen natuurlijk ook gewoon jongens zijn die fuckboys als vrienden hebben maar zelf niet zo. Al is de kans wel groter dat hij een fuckboy is als zijn vrienden dat ook zijn.
 8. Hij wil nooit je familie of vrienden ontmoeten
  Dit zegt denk ik wel genoeg?
 9. Hij gebruikt één van de volgende zinnen:
  – “We hebben het zo toch leuk samen?”
  – “Ik kan niet verliefd worden maar ik vind je wel speciaal.”
  – “Ik vind je leuk maar wil het niet verpesten.”
  – “Ik ben niet goed genoeg voor jou, jij verdient beter.”
  – “Ik kan er nu gewoon geen relatie bij hebben.”

Typisch fuckboy uitspraken.

Als hij je alleen voor seks wil, dan zal dat nooit veranderen. Hij zal je niet ineens als relatiemateriaal gaan zien. Neem dit maar aan van een man die zich ook ooit gedroeg als een fuckboy.

Oftewel, als hij bovenstaande signalen herkend dan heeft hij je naar alle waarschijnlijkheid alleen voor de seks. En dat gaat waarschijnlijk ook niet veranderen, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen maar mannen die zich als een fuckboy bij jou gedragen worden vaak verliefd op andere vrouwen waarbij ze zich niet als fuckboy gedragen.

Ik hoop dat dit je een beetje helpt.

Mike.

Lees ook: 9 redenen waarom mannen vreemdgaan
Lees ook: Waarom mannen afstandelijk doen

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie