1.46 Leuke ‘nacht’ gehad?

Ik word thuis wakker, ik heb even een avondje rustig aan gedaan. Alle drank en drugs van de afgelopen dagen hadden hun tol een beetje geëist. Na gisteravond op stap te zijn geweest met Romy ben ik kapot. Ik had gister echt even behoefte aan een avondje Netflix en in bed liggen. Lekker chill doen. Ik had Romy nog uitgenodigd maar zij wou wel even op stap. Prima, dan toch lekker niet.

Ik pak mijn telefoon erbij, geen appje van Romy. Vreemd. Ondanks dat we geen relatie hebben, is het vrij gebruikelijk om even een appje naar elkaar te sturen als we in bed liggen na een avondje stappen. Dit soort dingen maken me altijd paranoïde, waarom zou ze geen appje sturen? Was ze te dronken? Heeft ze iets anders geflikt?

Ik besluit haar maar een appje te sturen met de vraag of ze nog leeft. Daarna besluit ik een ontbijtje te maken. Ik gooi wat eieren in de koekenpan en besluit een omeletje te maken. Constant kijk ik op mijn telefoon of ik al reactie van Romy heb. Tevergeefs. Zal ik haar gewoon bellen? Hmm. Lijkt me niet erg handig. Toch voel ik me kut om het feit dat ze niks van haar laat horen. Ik zet mijn telefoon op geluid zodat ik niet constant op mijn telefoon hoef te kijken in de hoop dat ze een appje heeft gestuurd.

Twee uren vliegen voorbij en dan krijg ik eindelijk reactie.

[11:38] Romy: Hey, ik ben net thuis.

Een onbeschrijfelijk gevoel in mijn onderbuik. Ze komt pas om half 12 thuis!? Ik wil geen obsessieve vent zijn, maar dat ben ik wel. Vooral als er dit soort dingen gebeuren. Ik heb het recht niet om boos te worden want ja, we hebben niets. Ik besluit heel kalm te reageren, maar wil toch weten what the fuck ze vannacht gedaan heeft.

[11:39] Mike: Leuke ‘nacht’ gehad?

Ze is online, heeft het gelezen en dan gaat ze weer offline. Vervolgens reageert ze een paar uur niet en zit ik mezelf op te vreten. Ik bel een maat van me op om de situatie uit te leggen en te vragen of ik overdrijf. Hij weet er ook geen raad mee, ik hang op want ik zie dat ik een appje van Romy heb.

[14:34] Romy: Sorry, was in slaap gevallen.

[14:34] Romy: Ja was wel gezellig.

Ze ontwijkt m’n vraag naar de situatie.

[14:35] Mike: Waarom was je zo laat thuis dan?

[14:36] Romy Hoezo?

[14:36] Mike: Ik vraag het toch gewoon.

Ze gaat weer offline. Het lijkt wel of ze een smoes moet verzinnen, of ze vindt het echt niet leuk dat ze haar ‘vrijheid’ deels op moet geven voor mij.

[14:40] Romy: Ik was vannacht bij een vriend van me, zijn vader is deze week overleden en hij zat er helemaal doorheen.

Een vriend? Ik moet om mezelf denken zodat ik niet ga flippen. Ik besluit mijn telefoon even een paar minuten weg te leggen. Shit, wat heb ik zin in een peuk. Na een tijdje pak ik mijn telefoon weer, ik heb weer een appje van Romy.

[14:53] Romy: Hoezo wil je dit weten?

To be continued.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

One comment

  1. NoPussy says:

    Als je geen relatie hebt, doe dan niet zo zielig en gedraag je als een vent: doe je eigen ding en stop met je leven om haar te laten draaien.

Geef een reactie