1.40 Verslaafd aan haar p***

“Ik heb echt zin om je te pijpen.”

“Doe hier dan.”

“Zo meteen. Eerst tandenpoetsen.”

“Ik moet die van jou gebruiken, heb niets bij me.”

Onder het tandenpoetsen zitten we wat aan elkaar, tot we in bed liggen.

Ze is gretig en trekt gelijk mijn boxershort naar beneden. Mijn lul is al snoeihard, maar als ze hem een keer in haar handen heeft, is die niet te stoppen. Ze trekt me lekker rustig af maar zoent me hevig. Dan kijkt ze me aan, met die ogen. Die gretige ogen.

“Wil je dat ik je lekker pijp?”

Waarschijnlijk zegt mijn gezicht genoeg, want zonder te antwoorden verdwijnt haar hoofd onder de dekens en voel ik een zachte tong over mijn eikel gaan. Nooit vond ik pijpen lekker. Wel als Romy het deed, ze leek er wel voor gemaakt te zijn.

“Mag ik in je mond komen?”

Gelijk springt ze omhoog. “Als je het godverdomme maar laat.” Ze bijt m’n lul eraf als ik het doe, zei ze een tijdje terug. Ze zoent me in m’n nek, duwt m’n been aan de kant en hangt even boven m’n lul.

“Wil je me neuken?”

“Kom erop zitten, alsjeblieft.”

Ze pakt mijn lul beet en gaat er dan met haar kletsnatte poes op zitten. “Neuk me lekker, Mike.” Ze blijft een beetje boven me hangen zodat ik haar lekker kan neuken. Haar grote borsten tikken tegen m’n gezicht aan wat me alleen nog maar geiler maakt. Af en toe probeer ik haar tepel in mijn mond te nemen en dit valt haar op. Ze drukt haar borsten vol in mijn gezicht, tering wat geil is dit. De seks met haar is echt ongelofelijk, ik ben echt verslaafd aan haar poes. Ik ben echt verslaafd aan de seks.

“Kom boven op me liggen.”

Ze gaat van mijn lul af en ligt met haar benen wijd naast me. Ik draai me over haar heen en stop m’n lul in haar, wat resulteert in een zachte kreun. “Ga je me lekker neuken?” Door haar uitspraken word ik steeds geiler en leg ik het tempo gelijk hoog. Zo te merken vindt ze dit lekker want ik voel haar nagels in mijn rug zitten. Steeds ga ik harder tot ik al haar nagels keihard in mijn rug voel. Ook dat maakt me nog geiler, het lijkt wel of ze precies weet wat ik wil. Ze begint te kronkelen, meestal is dat een goed teken. Het teken dat ik haar elk moment vol kan blaffen. Ze gaat met haar handen over haar clit heen en komt heftig klaar. Ze kreunt zo hard dat ik bang ben dat er iemand bij haar thuis wakker geworden is, dan zet ik ook nog even vol gas en kom keihard in haar klaar.

Pfoeh.

Beide vallen we gelijk in slaap, tot we de volgende ochtend wakker worden. Ze brengt me thuis met haar auto en de gesprekken zijn weer leuk en goed. Ik ben weer betoverd, het voelt weer als een relatie. Maar dat is er niet. De blijdschap is er gauw af als ik in de groepsapp de volgende berichten lees:

[14:31] Vriend: Ik zei tegen haar: “Oh jij bent dus de vriendin van Mike?” Toen antwoordde ze: “Nou ik app ook nog gewoon met andere mannen hoor.”

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply