1.39 Mike, de zwakkeling

Gelukkig, daar gaat de deurbel. Eindelijk van dat vragenvuur af. Voordat ik bij de deur ben, heeft mijn zus hem al geopend. “Oh, ik dacht misschien is het de nieuwe vlam van Mike.” “Net alsof iemand Mike wil”, reageert hij lacherig. Ik ben allang blij dat hij niet over Romy begint, dus ik hou me lekker stil.

Ik vraag aan hem of we zullen gaan, maar mijn vader biedt hem een biertje aan. Fantastisch. We drinken nog een biertje met m’n familie. Ik ontwijk nog wat vragen en dan gaan we eindelijk richting de kroeg.

Romy zit me flink op de huid. Ze zit bij familie en ik heb het idee dat het niet erg interessant is daar. Ze is onzeker. Laat haar maar lekker onzeker blijven, weet ze ook eens hoe het voelt. Ondanks van het appje van vanavond, weet ik zeker dat als ik weer naar haar toe trek dat ze afstand neemt. Dus besluit ik niet meer naar haar toe te trekken.

We komen aan in de kroeg en het is druk. Enorm druk. De traditie leeft nog steeds. Het mooie aan kerst is dat iedereen al lam bij z’n familie weg komt, dus iedereen zit er al lekker in. Zo nu ook. Er wordt gezopen en gelachen. Er worden drankspelletjes gespeeld, verhalen opgehaald en er gebeuren stiekeme dingen op de wc.

Romy blijft me appen en vraagt of ik al in de kroeg ben. Ze wil me zien, zegt ze. En ze wil dat ik bij haar slaap. Ze probeert me te overtuigen met seksueel getinte appjes, ze is altijd al van de psychologische oorlogsspelletjes geweest. Ze moest haar zin hebben. Ik weet het nog niet, maar begin me toch wat geil en alleen te voelen dus sluit het zeker niet uit. Diep van binnen weet ik eigenlijk al dat ik vannacht bij haar in bed lig, maar ze moet er niet vanuit gaan.

Na verloop van tijd krijg ik een appje van Romy.

[0:57] Romy: Ik ben ook onderweg naar de kroeg, zie je zo.

Er is al een paar keer aan me gevraagd of Romy ook komt. Verder dan een “geen idee” ben ik nog niet gekomen. Ik begin aangeschoten te worden dus ik besluit naar de wc te gaan om een paar sleutelpuntjes coke te nemen. Bij terugkomst is ze daar ineens. Romy. Ze komt gelijk naar me toe.

“Hey!”

“Hey.”

Dan zoent ze me. Wat wil ze nou van me? De rest van de avond hangt ze de hele tijd om me heen, en ze praat met mijn vrienden. Uiteindelijk komen er shots in het spel en staan we hevig te zoenen op de wc. We worden onderbroken, ik baal want wie weet waar dit op uitgelopen was.

“Ga je mee naar mijn huis om dit af te maken?”

Mijn besluitvorming wordt beïnvloed door de drank, coke en haar ronde billen die ik in mijn handen vasthoudt. Ik moet haar neuken, Mike de zwakkeling. Mike die opnieuw zijn pik achterna loopt. Maar ach, goeie seks is in ieder geval een zekerheid.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie