5 Cadeautips voor hem

In dit artikel ga ik antwoord geven op de volgende punten:

 • Wat is het ideale cadeau voor hem?
 • Wat moet ik voor mijn vriend kopen?
 • Cadeautips voor mijn man
 • Ik zoek een cadeautje voor mijn vriend
 • Cadeau voor hem liefde
 • Mijn vriend is jarig, wat voor cadeau moet ik voor hem kopen?
 • Wat koop ik voor mijn vriend?
 • Beste cadeau voor je vriend
 • Persoonlijk cadeau voor een man
 • Cadeau voor hem verjaardag
 • Een leuk klein cadeau voor mijn vriendje

Op basis van een klein onderzoek onder de mannelijke lezers van ‘Hoe vrouwen je ziek maken’ hebben we een aantal cadeautips verzameld zodat je het liefste en beste cadeau voor je wederhelft hebt. Dit kan een cadeau voor valentijn zijn, een cadeau voor zijn verjaardag, voor jullie jubileum of gewoon maar een spontaan cadeau.

1. Geurtje

Mannen houden van lekkere geurtjes en vooral als deze van zijn vriendin afkomstig zijn. Mannen voelen zich gewaardeerd als ze een geurtje krijgen van zijn partner. Een tip van mezelf als geurtje: One Million. Doet het voor mij altijd goed.

Eén van de mannelijke lezers van mijn blog zei: “Een geurtje en dan eentje die bij me past. Een bepaald geurtje zorgt ervoor dat je aan elkaar denkt als je dat geurtje ruikt”.

2. Horloge

Een horloge is een leuk cadeau om te ontvangen als man, dit hoeft absoluut niet duur te zijn als het maar mooi is. Eén van mijn vorige vriendinnen gaf me een onwijs mooi horloge die afkomstig was van AliExpress. Daar was ik enorm blij mee.

“Een horloge is altijd wel leuk om te krijgen van een vrouw, vooral omdat ze vaak een goede smaak hebben in horloges. Hoeft trouwens absoluut niet duur te zijn” zei één van de respondenten.

3. Een uitje

Dit idee kwam ook al voor bij het artikel ‘5 cadeautips voor haar‘ en is ook echt een enorm leuk cadeau voor mannen om te ontvangen. Geloof me. Dit kan een weekendje weg zijn, uiteten of een avondje naar de film. Het is essentieel dat het iets is om samen met jou te doen. Ook mannen houden hiervan.

Zoals één van de deelnemers beschreef: “Een weekendje weg met mijn vriendin zou ik erg leuk vinden, of een avondje naar de bioscoop”.

Een andere vent zei: “Een avondje uiteten en met een film in de bioscoop erbij is altijd wel leuk, een cadeau hoeft niet altijd fysiek te zijn”.

4. Een leuk persoonlijk ‘pakket’

Een doos, met allemaal leuke spullen die van betekenis zijn voor jullie relatie. Een herinnering naar jullie eerste date, een foto van jullie tweeën en bijvoorbeeld dingen die hij leuk/lekker vind. Zo laat je zien dat je hem goed kent en hoeft het totaal niet duur te zijn. Ikzelf heb ooit eens zoiets gekregen en ik vond het ontzettend leuk om te krijgen, de liefde die je voelt als je door hebt hoe goed je vriendin je kent is onbeschrijfelijk.

Eén van onze lezers zei: “Gewoon een soort kerstpakket maar dan met allemaal dingen die betekenis hebben voor onze relatie en  voor mij. Hoeft helemaal niet duur te zijn, bijvoorbeeld met een foto van ons, mijn lievelingsbier en lievelingseten. En misschien dan nog een klein ‘echt’ cadeautje erbij.

5. Een romantisch gebaar of iets persoonlijks

Een romantisch, persoonlijk gebaar is altijd iets wat mannen kunnen waarderen. Dit kun je heel breed opvatten. Je kan bijvoorbeeld in je geilste lingeriesetje op de bank klaar voor hem gaan zitten, een tandenborstel voor jouw woning(met een idee erachter dus) of een flesje massageolie (en een massage uiteraard). Het gaat om het gebaar en dat je hem het gevoel geeft dat je om hem geeft. Ook kan je nét iets extra’s doen in de slaapkamer, bijvoorbeeld een (extra lange) pijpbeurt als je dat weinig doet. Maar ook een romantische, knusse filmavond kunnen mannen waarderen. Het draait allemaal om het gebaar. En maak het zo persoonlijk mogelijk, jongens en mannen kunnen dit enorm waarderen.

“Denk dat het te maken heeft met je hobby. Bijvoorbeeld game je veel dan iets daarvoor. Uiteten ook nooit verkeerd en tot slot B-day sex” zegt één van de respondenten.

Een andere zegt: “Een extra lange pijpbeurt, een massage, dingen met een leuk idee erachter. Ze mag wel laten zien dat ze me een beetje kent, dat is wel leuk”.

Zoals je ziet springt seks er wel een beetje uit, maar hou het dan niet bij standaard seks maar maak het speciaal!

Nog een kleine opsomming voor de globale lezer:

 • Maak het persoonlijk, laat zien dat je hem goed kent.
 • Het gebaar/idee er achter is vaak belangrijker dan het cadeau zelf.
 • Het hoeft niet duur, het kan ook een goedkoop cadeautje zijn.
 • Iets kleins en praktisch, of een romantisch gebaar.
 • Combineren van bovenstaande tips is ook een goed idee. Dus een romantisch avondje met als kers op de taart een klein praktisch cadeautje.
 • Pas het aan op jouw vriend/man, weet wat hij leuk vindt. Jij weet wat hij leuk vindt en daar moet je op in spelen.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen, veel succes!

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

One comment

Geef een reactie