5 Cadeautips voor haar

In dit artikel ga ik antwoord geven op de volgende punten:

 • Wat is het ideale cadeau voor haar?
 • Wat moet ik voor mijn vriendin kopen?
 • Cadeautips voor mijn vrouw
 • Ik zoek een cadeautje voor mijn vriendin
 • Mijn vriendin is jarig, wat voor cadeau moet ik voor haar kopen?
 • Wat koop ik voor mijn vriendin?
 • Beste cadeau voor je vriendin
 • Persoonlijk cadeau voor je vriendin

Op basis van een klein onderzoek onder de vrouwelijke lezers van ‘Hoe vrouwen je ziek maken’ hebben we een aantal cadeautips verzameld zodat je het liefste en beste cadeau voor je wederhelft hebt. Dit kan een cadeau voor valentijn zijn, een cadeau voor haar verjaardag, voor jullie jubileum of gewoon maar een spontaan cadeau.

1. Bloemen

Misschien enorm afgezaagd maar uit onderzoek onder de vrouwelijke lezers van mijn blog is dit een veel terugkomend cadeau. Denk hierbij aan rozen met een lief briefje erbij. Als ze jarig is dan is misschien het aantal jaar dat ze is geworden in rozen een leuk idee. Dus bijvoorbeeld je chick is 21 geworden, dus koop je 21 rozen voor haar. Dit is trouwens een leuk valentijnscadeau voor haar.

Eén van de lezers zei bijvoorbeeld: “Het hoef niet iets groots te zijn, ook al is het een bos rode rozen”.

Een andere zei: “Rozen met een lief briefje van hem”.

2. Een kleine ring of een ketting

Een veelvoorkomend cadeau voor vrouwen en dat heeft een reden. Een ring of kettinkje is praktisch en leuk! Maar overdrijf het niet, kom niet met een ontzettend dure ring aanzetten om schuldgevoel bij je vriendin of partner te voorkomen.

Eén van de vrouwelijke lezers zei: “Een subtiele ring, geen poes pas met diamanten, absoluut niet zo duur mogelijk. Een kleine subtiele ring”.

Een andere deelnemer zei: “Liefst totaal niet duur. Ik krijg altijd een gigantisch schuldgevoel als een man met een duur kado aan komt zetten”.

Hou het dus vooral praktisch en leuk! Een klein sieraad is altijd leuk.

3. Een uitje

Ook dit cadeau kwam vaak terug in de antwoorden die ik van vrouwen kreeg. Dit kan een weekendje weg zijn, uiteten of een avondje naar de film. Het is essentieel dat het iets is om samen met jou te doen.

Zoals één van de deelnemers beschreef: “Ik zou het liefste gewoon een uitje cadeau krijgen! Dus samen wat gezelligs doen”.

Een andere dame zei: “Eigenlijk hoeft een cadeau als object ook niet, nu ik erover nadenk is een belevenis ook een mooi cadeau. Een fijn filmavondje met een hapje en een drankje is super”.

“Vaak is het leuker om samen iets te doen, dagje of weekendje weg bijvoorbeeld”, zei een andere respondent.

4. Een geurtje

Vrouwen houden van lekker ruiken, en wij als mannen houden ervan dat onze vrouwen lekker ruiken. Haal dus een lekker geurtje voor haar, maar tast wel af wat voor geurtje. Ze moet het zelf natuurlijk ook lekker vinden en het moet bij haar passen. Een rituals pakket kan ook een leuk cadeau voor haar zijn.

5. Een romantisch gebaar

Eén van de grootste clichés voor een cadeau is om een romantisch gebaar te doen. En dat heeft een reden, namelijk dat dames hier dol op zijn. Haal de rozenblaadjes en kaarsjes maar tevoorschijn voor een gezellig filmavondje thuis. Kies de films die zij leuk vind. MAAK HET PERSOONLIJK. Laat door middel van dit romantische gebaar aan haar zien dat je haar goed kent!

Een respondent van dit kleine onderzoek zei: “Wat het cadeau zelf is, maakt niet uit. Maar wel eentje waaraan ik kan zien dat hij me kent en weet wat ik apprecieer”.

En zo is het maar net. Ik heb zelf ooit een soort pakket gemaakt van alle dingen die me aan mijn vriendin lieten denken. Vliegticket van onze eerste vakantie, haar favoriete drankje en meer van zulke dingen. Dit ligt trouwens totaal aan je vriendin want sommige vrouwen zitten hier totaal niet op te wachten. Hou het dus persoonlijk.

Een andere respondent zei bijvoorbeeld: “Elk cadeau dat hij zelf voor je uitzoekt valt goed, het idee erachter zegt meer dan het cadeau zelf voor mij”.

Laat dus zien dat je haar echt goed kent.

Nog een kleine opsomming voor de globale lezer:

 • Maak het persoonlijk, laat zien dat je haar kent.
 • Het gebaar/idee er achter is vaak belangrijker dan het cadeau zelf (als je een vriendin hebt die perse dure cadeautjes wil, dan moet je je relatie nog even nagaan).
 • Het hoeft niet duur, het kan ook een goedkoop cadeautje zijn.
 • Iets kleins en praktisch, of een romantisch gebaar.
 • Combineren van bovenstaande tips is ook een goed idee. Dus een romantisch avondje met als kers op de taart een klein praktisch cadeautje.
 • Een brief erbij is ook altijd een leuk idee.
 • Pas het aan op jouw vriendin/vrouw, weet wat ze leuk vind. Misschien houdt ze totaal niet van al die poespas en zit ze daar niet op te wachten, als je dan wel met allemaal poespas aan komt zetten laat je dus zien dat je haar niet echt goed kent.
 • Chocolade is ook altijd een leuk idee om erbij te doen, de meeste vrouwen zijn dol op chocola.

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen, veel succes!

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie