10 makkelijke versiertrucs voor vrouwen om mannen te versieren

In dit artikel gaan we antwoord op de volgende vragen antwoord geven:

  • Hoe verleid ik een man?
  • Hoe zorg ik dat hij verliefd op me wordt?
  • Wat zijn de beste versiertrucs bij een man?
  • Hoe een man versieren?
  • Hoe versier je een man?
  • Wat zoekt een man in een vrouw?

Mannen versieren, hoe doe je dat eigenlijk? Er is veel meer informatie te vinden over vrouwen versieren dan mannen versieren. Daarom ga ik je als man antwoord geven op bovenstaande vragen met 10 versiertips waarmee je dan man van je dromen kunt versieren.

  1. Neem initiatief

Niets is meer sexy dan een vrouw die het initiatief neemt, het geeft aan dat je zelfverzekerd bent. Maar don’t push it, het meest onaantrekkelijke in de wereld is een wanhopige vrouw. Zoek de middenweg, neem het initiatief maar laat het daarna over aan de man zodat hij het gevoel heeft dat hij je moet veroveren. Zorg er voor dat de man de neiging voelt om actie te ondernemen, iets wat veel vrouwen heel goed kunnen.

2. Oogcontact

Oogcontact is één van de belangrijkste wapens die vrouwen bezitten. Ze kunnen mannen betoveren, geloof me. Zoek oogcontact met de man of jongen die je ziet zitten en lach even naar hem. Trek zijn aandacht en laat hem in je ogen verdwalen. Hou lang oogcontact en betover hem.

3. Speel met je haar

Serieus, dit is iets wat ik altijd zie als een signaal dat het serieus is. Als een meid me aankijkt en met haar haar speelt, op de één of andere manier heb je dan gelijk mijn aandacht. Ik weet zeker dat de meeste vrouwen wel weten wat ik hiermee bedoel.

4. Flirten

Sommige vrouwen lijken ermee geboren te zijn, andere dames moeten het zichzelf aanleren. Flirten. Plagen, uitdagen en kijken hoe ver je kunt gaan. Soms onschuldig maar voor de meeste mannen wel een trigger. We willen onderlinge spanning en door flirten ontstaat die.

5. Raak hem subtiel aan

Aanrakingen kunnen zorgen voor een vonk tussen jullie beide. Mannen houden ervan om aangeraakt te worden op een subtiele manier. Eigenlijk is dit onderdeel van het flirten maar toch verdiend het extra aandacht. Doe dit trouwens alleen als er zich een goed moment voordoet, anders zou ik er mee wachten.

6. Lach om zijn (flauwe) grappen

Mannen houden er van om gevleid te worden en als we flauwe domme grappen maken dan stellen we het enorm op prijs als een vrouw daar om kan lachen. Ook al is het totaal niet grappig. Overdrijf trouwens niet, dat je een slappe lach speelt of iets in die richting. Daar prikken mannen dan wel weer doorheen en dat komt dan weer wanhopig over.

7. Geef hem een compliment

Dit werkt altijd, complimenten geven. Zeg hem dat hij een lekker geurtje op heeft, een mooie baard heeft of dat hij er goed uitziet. Wel is het de bedoeling dat je het compliment echt meent. Als vrouwen mij een compliment geven ga ik automatisch denken dat ze iets van me willen en worden ze een stuk interessanter voor mij. Succes gegarandeerd.

8. Wees niet wanhopig

Wees zelfverzekerd en straal dat ook uit. Wees niet zo’n lamme chick die een wanhopige versierpoging doet, wees speels maar niet wanhopig. Wanhopige vrouwen is echt het meest onaantrekkelijke ter wereld. Nobody wants it, if it is easy.

9. Laat je huid zien

Show some skin, mannen zijn er gek op. We moeten je op alle vlakken aantrekkelijk vinden dus ook seksueel. Dat gaat lastig als we amper wat van je te zien krijgen. Ook dit moet je weer niet te veel pushen want dan ga je weer richting de kant wanhopig.

10. Hou hem af en toe op afstand

Mannen willen strijden, dus ook voor vrouwen. Zoals ik al een paar keer zei, moet je niet te wanhopig zijn. Dus creëer af en toe afstand tussen jullie zodat hij de ruimte krijgt om voor je te strijden. Maar maak hier geen misbruik van..

Als je je aan deze tien tips houdt, is de kans groot dat hij verliefd op je wordt of dat je hem in bed krijgt. Of beide.

Succes!

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

One comment

Geef een reactie