10 makkelijke versiertrucs voor mannen om vrouwen te versieren

De beste tips om vrouwen te versieren. Daar sta je dan, in een volle kroeg of bar en er komt een mooie blonde vrouw binnen en die bestelt een drankje. Je raakt verwonderd en je wil met haar in contact komen, maar je twijfelt. Wat moet je tegen haar zeggen? Ik ga je een aantal versiertips en trucs geven waardoor jij zelfverzekerd het gesprek met deze mooie vrouw aan kan gaan. In dit artikel gaan we antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe verleid ik een vrouw?
  • Hoe zorg ik dat zij verliefd op me wordt?
  • Wat zijn de beste versiertrucs bij een vrouw?
  • Hoe een vrouw versieren?
  • Hoe versier je een vrouw?
  • Wat zoekt een vrouw in een man?
  1. Sla de openingszinnen over

“Je vader is een dief. Hij heeft alle sterren van de hemel gestolen en ze in jouw ogen gestopt”. “Weet jij waar mijn shirt van is gemaakt? Boyfriend material”.

Laten we even eerlijk zijn. Geen enkele vrouw zit te wachten op deze openingszinnen. Ze zijn flauw, afgezaagd en totaal niet smooth. Openingszinnen werken alleen op Tinder op de één of andere manier. Skip de openingszinnen om jezelf de schaamte van afwijzing te besparen. Openingszinnen werken niet.

2. Wees smooth

Je vraagt jezelf nu vast af “hoe spreek ik die lekkere chick dan wel aan?”, “hoe spreek ik vrouwen aan?”, “hoe versier ik een vrouw?”, “hoe krijg ik een relatie met een mooie vrouw” of “hoe zorg ik er voor dat ze me leuk vindt?”

Wees smooth. Als ze een drankje besteld, maak er een luchtige opmerking over. Stel ze besteld een long island iced tea, maak een opmerking in de trant “zoveel verschillende soorten alcohol, zware dag gehad?” In het begin zal dit lastig zijn, maar je wordt er steeds beter in. Door dit steeds vaker te doen kom je steeds vaker in vergelijkbare situaties en weet je je steeds beter te redden in deze situaties.

3. Flirten

Veel mannen komen in de friendzone. Geloof me, ik ben er ook geweest maar er is een manier om die te vermijden. Namelijk; flirten. Ook dit vergt wat oefening en zal je steeds beter afgaan. Zoek de spanning op, wees niet altijd te aardig en toon niet altijd gelijk je interesse. Vrouwen hebben geen behoefte aan een interview van een man in de kroeg, ze willen de spanning voelen van flirten. Wees niet altijd te aardig voor vrouwen, maar zeker ook niet gemeen. Af en toe moet je gewoon scherp zijn. Daag haar uit, plaag haar een beetje. Prikkel haar en houdt de spanning levend. Sommige mannen hebben hier aanleg voor, anderen vergt het wat oefening. 

4. Wees zelfverzekerd

Zeer belangrijk en toch zeer onderschat, straal zelfverzekerdheid uit. Ook al ben je niet zelfverzekerd, probeer het toch uit te stralen. Vrouwen verafschuwen onzekerheid en houden er van als je zeker van je zaak lijkt te zijn. Zelfverzekerdheid is gewoon aantrekkelijk, wees je hier bewust van. Hoe vaker je dit uit wil stralen, hoe zelfverzekerder je wordt. Stap niet als een zoutzak op een vrouw af maar geloof in jezelf, jij kan dit zolang je daar zelf maar in geloofd. Dit is één van de belangrijkste versiertrucs.

5. Oogcontact

Maakt eigenlijk onderdeel uit van zelfverzekerdheid. Door vrouwen in hun ogen aan te kijken heeft het flirten meer effect, kom je zelfverzekerder over en zorgt (onbewust) voor een click. Dit betekent trouwens niet dat je tijdens het gesprek non-stop in haar ogen moet kijken want dan ben je echt een ‘creep’. Nog een voordeel van oogcontact is dat je aan haar ogen kan zien hoe comfortabel ze met je is. The eyes chico, they never lie..  

6. Drink niet te veel

Er is voor een vrouw niets vervelender dan een dronken vent die op haar afloopt en haar daardoor lastigvalt. Dronken mannen zijn gewoon onaantrekkelijk omdat ze hunzelf duidelijk niet in de hand hebben. Niet doen, een beetje moed indrinken is natuurlijk nooit verkeerd maar zorg dat je goed bij de tijd blijft. Wees niet zo’n dronken idioot die zich de hele avond aan de bar moed indrinkt en aan het einde van de nacht een wanhopige poging doet, niemand zit daar op te wachten. 

7. Raak haar aan

Aanrakingen kunnen er voor zorgen dat de vonk overslaat. Raak haar even subtiel aan als je een drankje voor haar bestelt of tik haar even aan “hey, moet je die dronken idioot zien”. Doe het wel zelfverzekerd, wees overtuigd van jezelf. Doe het SUBTIEL, alsof het niets is. Het moment moet goed zijn, komt het juiste moment niet dan stel ik voor om deze stap over te slaan.

8. Neem af en toe afstand

Vrouwen moeten af en toe het besef krijgen dat ze jou willen, dat krijgen ze niet als je als een hyena vragen op haar af blijft vuren en de hele tijd in de buurt blijft zitten. Ga ook eens met andere mensen praten en zet haar op het tweede plan, ze gaat zich afvragen of ze nou wel zo interessant is en ze gaat jou interessant vinden omdat ze haar niet meer ‘speciaal’ voelt dat je tegen haar bent gaan praten. Ga niet met alle lekkere vrouwen in de kroeg praten, dat is ook weer overdreven. Maar maak een praatje met anderen en ze zal zich afvragen waarom ze jouw aandacht niet meer heeft. Hou haar in de gaten en kijk of ze je in de gaten houdt, doet ze dat dan is het kassa en stap je op haar af. Dan begin je weer met je scherpe maar luchtige opmerkingen.

“Zit je me nou in de gaten te houden?” 
“Ik ben er nog wel hoor”

Dit op een luchtige en lacherige toon. Zo kom je weer zelfverzekerd over en schenk je haar toch de aandacht die ze blijkbaar zocht.

9. Leer om te gaan met afwijzingen

Soms zit het gewoon even tegen en ziet ze je niet zitten of heeft ze een vriend. Het is cruciaal om hier luchtig over te doen, ga je niet gedragen als een klein verwend kind die zijn speeltje niet krijgt. Als je luchtig omgaat met afwijzing en net doet alsof je niet aan het flirten was, dan blijven vrouwen het respect voor je behouden. En wie weet krijg je ooit weer een kans bij haar.

10. Oefenen, oefenen, oefenen

Rome is ook niet in één dag gebouwd, je moet oefenen. Hoe vaker je deze stappen herhaalt, hoe beter je in het versieren van dames wordt. Je gaat vergelijkbare situaties herkennen en hier kan je snel op reageren. Bovendien leer je hoe vrouwen reageren op jouw acties en kun je hier op in spelen. Onthoud wel, elke vrouw is uniek en ze zullen nooit allemaal hetzelfde reageren maar in grote lijnen is dit hoe je vrouwen moet behandelen. Behandel ze trouwens ten alle tijden met respect. Blijf oefenen, blijf flirten en leer met afwijzingen om te gaan. Dat hoort er nou eenmaal bij. Uiteindelijk zullen veel vrouwen gevoelens voor je krijgen en verliefd op je worden of je in ieder geval interessant vinden.

Ik wens je heel veel succes!

Mike.

 

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

One comment

Geef een reactie