1.15 Ben je ook in de stad?

Het weekend daarop appen we wel wat maar weer zijn er geen diepgaande gesprekken tussen ons. Wat is dat toch met haar? Of zou ik te slecht in bed zijn, nah daar kan het niet aan liggen. Denk ik. De seks was goed toch? Hmmm…

Ik besluit die zaterdag er op uit te gaan in de stad in de hoop haar tegen te komen, tevergeefs. Ik hint naar haar dat ik in de stad ben maar ze hapt niet toe. Het wordt dus een avondje zonder Romy. Ik moet zeggen dat de avond lang niet zo leuk is zonder haar, maar ik probeer me daar niet al te veel op te focussen.

De week daarop blijft het appcontact wel aanhouden maar toch ben ik steeds degene die het gesprek moet maken, alweer. Ik heb tentamenweek en af en toe vraagt ze hoe mijn tentamens gaan maar daar blijft het dan ook bij. Het is weer zo onduidelijk als de pest wat ze nou van me wil. Ze is druk met werk, zegt ze.

Het is woensdag en ik heb al de hele dag niets gehoord, het maakt me onzeker. Kutzooi. Ik begin echt voorvertoningen van verliefdheid te laten zien. Gadverdamme. Zo ben ik niet. Ik vraag haar een aantal keren om af te spreken maar ze is de hele maand enorm druk. Zegt ze.

Ik besluit mezelf het hele weekend daarop thuis op te sluiten, om mezelf weer een beetje op de rails te krijgen. Ik verneuk al m’n tentamens omdat ik alleen maar aan haar denk. Het is inmiddels zondag en mijn maat vraagt of ik mee de stad in ga. Omdat ik mezelf op zou sluiten, de volgende dag vroeg op moet en nergens zin in heb, weiger ik en blijf ik lekker de hele dag thuis. Goede keus, denk ik de hele dag. Tot dat ik in de avond een appje krijg:

[21:49] Romy: “Ben je ook in de stad?”

Op dat zelfde moment krijg ik ook een appje van mijn maat dat die net Romy tegen kwam. Godverdomme, wat baal ik. Als ik mee was gegaan dan had ik haar weer gezien, en misschien wel meer…

Ik deel haar mee dat ik een avondje thuis blijf en de reactie is veelzeggend.

[21:51] Romy: “Aah balen”.

Ik vreet mezelf enorm op, was ik maar gegaan. Ik trek een blik bier open en druk mijn Playstation aan. Kop verzetten. Bier en Fifa. Dan slapen en hier even niet aan denken.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie