1.13 Iets wat ik nooit zou vergeten

We kijken elkaar in de ogen aan en haar ‘crazy eyes’ vallen me weer op. Maar het boeit me niet, ik ben weer verdwaald in de doolhof van haar ogen. Ik moet haar zoenen, die ene zoen moest ik hebben. Waarschijnlijk had ik haar vannacht al vaak genoeg gezoend maar daar weet ik nog bijster weinig van. Ik pak haar bij haar gezicht beet en zoen haar vol. Wauw, hier heb ik lang op gewacht. Gister was ik nog bang dat ze totaal niet geïnteresseerd in me was en nu ligt ze ineens in m’n bed. Het voelt als een droom maar het is werkelijkheid.

Ze begint me overal aan te raken, en ik haar overal. Ze ligt al volledig naakt naast me, waarschijnlijk nog van vannacht. Jezus, wat heeft ze een goddelijk lichaam. Volle billen, volle borsten en ik moest ze aanraken. Ze lijkt van de aanrakingen te genieten want ineens trekt ze mijn boxer naar beneden en pakt ze m’n lul beet. We zoenen hevig en ik begin haar te vingeren, ineens stopt ze met waar ze mee bezig is en zegt ze “deze keer ga je nooit meer vergeten”. Op dat moment pakt ze m’n lul beet en gaat ze er op zitten. Daarna gaat ze als een bezetene tekeer, ik heb veel vrouwen meegemaakt maar niemand die hier aan kan tippen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Zo gaat het nog even door tot ze haarzelf klaar vingert. Dan buigt ze voorover, helemaal over me heen en fluistert in mijn oor “spuit me vol”. Ik geef vol gas, pak haar bij haar heerlijke billen beet en stoot vol door. Dan voldoe ik aan haar wens en kom klaar. We liggen nog even een paar minuten bezweet in elkaar en proberen allebei op adem kan komen, wat nog niet meevalt na zo’n nacht. Maar toch zijn we beide enorm voldaan. Dan haalt ze mijn lul er uit, pakt ze het shirt, wat ik gisterenavond aanhad,  en maakt ze alles daarmee een beetje schoon. Ze vraagt niet eens of ik dat eigenlijk wel goed vind, maar ik vind het prima. Eerlijk gezegd vind ik het enorm sexy. Dan kijkt ze me even aan en geeft me een kus om vervolgens uit bed te stappen met haar mooie naakte lichaam. Ik kijk naar haar volle billen die ik nu goed in het zicht heb, dan draait ze zich om en zie ik haar mooie borsten en haar gezicht wat me aanstaart.

“Normaal doe ik dit eigenlijk nooit.”

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply