1.12 Even terug naar vannacht

Ik hoor een onbekende wekker afgaan en word wakker met stevige koppijn. Ik heb een nog ergere kater dan normaal. Om het geluid van de wekker af te stoten trek ik de dekens over mijn hoofd heen en dan voel ik iets of iemand die de dekens terug trekt. Ik kijk naast me en zie lange blonde haren op een kussen liggen en een lichaam gewikkeld in mijn dekens. Ik duw de dekens, zo ver ik die heb, van me af en loop richting de wc om te pissen. Ondertussen probeer ik me te herinneren wat er allemaal is gebeurd. Even terug naar vannacht:

“Ga anders mee met me naar huis.”

Ze kijkt me aan en duidelijk twijfelt ze, niet zo raar natuurlijk. Zo goed kennen we elkaar nou ook weer niet maar toch lijkt ze nog geen afscheid van me te willen nemen. Toch bedenkt ze allemaal redenen om niet met me mee te gaan maar door de verdovende middelen ben ik zo scherp als een mes en sla ik alle redenen af.

Romy: “Ik moet morgenmiddag werken en moet wel op tijd zijn.”

Mike: “Ik heb een auto, ik breng je morgen.”

Romy: “Maar ik moet wel eerst langs huis.”

Mike: “Dan breng ik je morgen thuis.”

Romy: “Ik moet wel echt op tijd thuis zijn.”

Mike: “Zet maar een wekker, ik breng je thuis. Echt!”

Ze blijft twijfelen maar sluit nog niets uit, dus blijf ik het proberen. Ze staart naar haar drankje en ik zie haar denken. Dan komt mijn maat aanlopen: “De taxi staat voor, ga je mee?”. Ik kijk haar aan, “kom op, ik zorg dat je morgen veilig thuiskomt”. Nu moet ze snel beslissen en dat lijkt in mijn voordeel te werken. Het is nu of nooit.

Dan stemt ze in en ik kan mijn geluk niet op. Ze pakt haar tas, ik mijn telefoon en haar oplader, we lopen naar buiten en stappen de taxi in. Omdat ik altijd wagenziek ben, vooral als ik gedronken en gesnoven heb moet ik de hele reis mijn best doen om niet over mijn nek te gaan. Ondertussen maken Romy en die maat van me ruzie over wie het eerst thuisgebracht wordt, ik ben te misselijk om me in de discussie te mengen maar heb niets liever dan dat wij als eerst bij mij thuis aan komen. Elke minuut telt. Uiteraard wint Romy de discussie, want daar is ze nou eenmaal Romy voor. Dit is het enige wat ik me nog kan herinneren van vannacht.

Ik trek de deur van de wc open, trek mijn boxer naar beneden en kijk naar m’n lul. Veel mannen zullen dit herkennen, anderen misschien niet. Maar vaak kan je aan je lul herkennen of je geneukt hebt en die van mij vertelt me dat ik heb geneukt. Ik loop terug naar mijn kamer, de meid in mijn bed is nog niet wakker. Ze brabbelt allemaal rare dingen in haar slaap en daardoor vraag ik me af wat voor persoon ik in mijn bed heb gesleept. Ik besluit haar maar wakker te maken.

Romy: “Goedemorgen.”

Mike: “Goedemiddag.”

Mike: “Wij hebben geneukt of niet?”

Romy: “Ja, ben je dat nou vergeten!?”

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply