1.8 Radiostilte, en dan..

Dagen verstrijken en ik hoor maar niks. Opnieuw ben ik bang dat we bij elkaar in vergetelheid raken en ik haar voorlopig niet meer zal zien. Misschien moet ik nog wat sturen. Wat zou ik dan moeten sturen? Kom ik dan niet wanhopig over? Nee ik laat het zo wel even.

De radiostilte blijft, tot dat ik in de auto naar school mijn telefoon hoor opspringen. Omdat ik vrijwel alle andere chats heb gedempt, weet ik dat het een belangrijk appje is. Een appje waar ik op gewacht heb. Omdat ik mijn nieuwsgierigheid niet kan onderdrukken, check ik al rijdend snel op mijn telefoon.

[11:14] Romy: Hey sorry, ik was mijn telefoon kwijt.

Ik vraag me af wat voor persoon drie dagen haar telefoon kwijt is. Derhalve vraag ik het haar. “Hij zat tussen de bankkussens”. Door mijn bewondering voor haar vallen mij de vage dingen totaal niet op. Of eigenlijk wel. Maar de bewondering neemt duidelijk de bovenhand.

Zelden heb ik een vrouw meegemaakt waarmee appen zo ontzettend moeilijk en ingewikkeld is. Eerlijk gezegd, ze staat stipt op nummer één. En geloof me, ik heb met heel wat vrouwen lopen appen in de afgelopen jaren. Maar ook hier is zij weer totaal anders. Hoe ontzettend erg ik mijn best ook doe, het gesprek loopt niet. Of misschien doe ik wel te veel mijn best? Ik ben doodsbang dat ik haar niet weer ga zien op korte termijn. Ik moet haar zien, ik moet er meer van zien, ik ben geobsedeerd door haar. Zo ken ik mezelf helemaal niet.

De gesprekken blijven moeilijk gaan en ze lijkt ook totaal niet haar best te doen om daar verandering in te brengen. Ik had toch echt het idee dat ze geïnteresseerd in me was zondag, maar ze ging natuurlijk ook ineens zomaar weg. Als ze me net zo leuk had gevonden als ik haar, dan was ze niet zomaar weggegaan zou je zeggen. Ik in ieder geval niet.

Misschien moet ik de eer aan mezelf houden en niet zoveel moeite meer doen om haar aandacht te trekken. Ze is duidelijk niet geïnteresseerd en ik zet mezelf nu helemaal voor lul tegenover haar.

Ik krijg een appje van een maat, “vanavond biertje doen?”. Het is donderdag en dan is het altijd gezellig in de stad. Ach, waarom ook niet. Zover het me lukt, verplaats ik Romy naar de achtergrond en maak me klaar om de stad in te gaan.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply