1.7 App me

Ik zit in de taxi naar huis, de zon komt op en de vogeltjes beginnen te fluiten. De dag breekt weer aan, tijd om weg te wezen dus. Ik weet niet waarom, maar ik stuur haar gelijk als ik in de taxi zit een appje. Waarschijnlijk in een dronken bui en om te voorkomen dat het contact weer verwatert. Na een bepaalde periode is het gewoon raar om alsnog een appje te sturen. Nee, zoals de vorige keer liet ik me niet meer gebeuren.

[07:14] Mike: Nog een leuke nacht gehad?

Ik kom thuis en kloot vijf minuten met mijn sleutels en de voordeur. Scheldend in mezelf krijg ik eindelijk de deur open en strompel ik de trap op. Met een halfvol flesje Heineken nog in mijn hand beland ik in bed.

Net zoals wel vaker voor komt, word ik wakker met een dikke kater. Tevens zijn de kleren die ik vannacht met mijn lamme kop niet uit kon krijgen, doorweekt door het biertje wat ik blijkbaar niet naast mijn bed kon zetten. Maar het deert me niet. Snel reik ik naar mijn telefoon. Kwart over 1.

“132 berichten in 3 gesprekken”

Snel spit ik door mijn gesprekken, geen Romy. Godverdomme. Haar laatst gezien staat uit, dus nu bevind ik mij in de onzekerheid of ze me nou negeert of niet.  Ik bel mijn maat op en vertel hem over haar. “Oh dat gekke wijf van in de kroeg.”. Ik vertel hem dat ze nog niet teruggeappt heeft. “Ze appt wel terug man, dont worry”. We bespreken nog wat dingen en dan hangen we op.

Ik lig in bed en denk nergens anders meer aan, ik moet mezelf afleiden. Wat doe ik normaal op zulke dagen? Naar school gaan, maar door mijn nachtelijke avontuur is dat vandaag geen optie. Ik druk m’n Playstation aan en speel een potje Fifa.

*PING*

Met lichte blijdschap en opluchting grijp ik zo snel als ik kan naar mijn telefoon.

[16:09] Klasgenoot: Heb jij je deel al af?

Godverdomme, niet het appje waar ik op hoopte. De blijdschap en opluchting verandert in frustratie. Ik flikker mijn telefoon weer op bed en probeer mijn gedachten weer te verzetten met een potje Fifa.

Om de teleurstelling straks opnieuw te voorkomen demp ik al mijn chats, behalve die van haar. Ik zit te staren naar een vrijwel lege chat en haar profielafbeelding, tevens scroll ik door haar Facebook. Ik ben geobsedeerd, wat is er met me aan de hand?

Inmiddels is het half 10 in de avond en ik ben nog steeds niet recovered van deze zondagnacht. Eigenlijk wil ik gaan slapen, maar ik wacht nog stiekem op een berichtje van Romy.  Ik voel me net een wijf. Het houdt me wakker, waarom appt ze niet terug? Wat is ze aan het doen?

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply