1.6 Wauw

Alles waar ik een half jaar geleden zo geïnteresseerd in raakte, trekt me nu weer ontzettend aan. Ze is anders dan andere vrouwen en ik kan er geen genoeg van krijgen. Het trekt me aan zoals nog nooit iets mij aangetrokken heeft. Ik moest  meer van haar zien. Alleen al hoe ze nonchalant een hijs van haar peuk neemt en deze net zo nonchalant uitblaast. “Wil je ook een sigaret?” Ik twijfel even, maar ben net een week gestopt dus ik weiger. “Zo, knap van je.”

We blijven uren praten terwijl mijn dronken maten staan te zingen en springen op foute nummers als “In Ons Café” van Frans Duijts en Django Wagner in een vrijwel lege kroeg. Eén van mijn maten ligt zelfs te slapen aan de bar en daar lachen we hartelijk om. “Wat een mietje.” Een andere maat probeert af en toe mijn aandacht te trekken, maar ik ben maar gefocust op één ding en dat is dit vrouwelijke schepsel die naast me op de kruk zit en ook verwonderd lijkt door mij. Precies hetzelfde als een half jaar geleden. Toch valt het me op dat ze steeds berichtjes binnenkrijgt via Messenger en die gelijk wegdrukt. Waarschijnlijk in de hoop dat ik ze niet zie.

Mike: “Vriendje?”

Romy: “Haha nee hoor, gewoon een bekende.”

Ik denk er verder niet over na, ik ben te verwonderd door haar. Het klikt, jaren later vinden we een foto terug van die bewuste avond waarin we elkaar aankijken en onze blikken verraden alles. We praten over van alles en nog wat. Ik stel voor om binnenkort wat te gaan eten samen en we zijn al aan het overleggen welk restaurant.

Ik ga even naar de wc en wanneer ik terugkom stapt ze op me af en zegt ze dat ze naar een vriendin gaat. Dat het inmiddels half zes in de ochtend is, roept geen vragen bij me op. Ondanks dat ik baal, vraag ik haar nummer en die krijg ik, eindelijk. Niet wetende wat ik me hiermee allemaal op mijn hals zou halen. Nu ik dit teruglees besef ik me pas hoe blind ik ben geweest.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Leave a Reply