1.2 Tijdlijn

Zal ik haar een berichtje sturen? Nee, ik doe het rustig aan. Ze stuurt me vast wel een berichtje via Messenger als ik haar vriendschapsverzoek geaccepteerd heb. Ik wacht een paar uur af en dan accepteer ik haar verzoek. Het berichtje via Messenger blijft uit en de tijd verstrijkt. Tot op de dag van vandaag heb ik nooit begrepen waarom ik haar nooit een bericht heb gestuurd.

Misschien was het omdat ze duidelijk niet het type was die voor mannen zou vallen die haar een bericht sturen. Ze leek me meer het type voor een afstandelijke man. Of was het omdat ik me er te goed voor voelde? Of had ik een bericht van haar verwacht omdat ze me ook op Facebook had opgezocht? Ik vraag het me oprecht nog steeds af.

Nog meer tijd verstrijkt en de enige keren dat ze nog mijn hoofd passeert, is wanneer er toevallig een statusupdate van haar in mijn tijdlijn voorbij komt waarin ze haar Facebook-vrienden meedeelt dat ze slecht bereikbaar is omdat haar telefoon kapot is gegaan op een festival.

“Hey daar heb je haar, Romy van die avond in de kroeg.”

“Hmm, na zo’n lange poos nog een berichtje sturen…”

“Als ze wat in me zag had ze mij nu wel eens een berichtje gestuurd.”

“Wat zou ik überhaupt moeten sturen?”

Ik scroll verder en mijn gedachten verdwijnen weer in slechte grappen, babyfoto’s en andere troep die je Facebook-tijdlijn je laat zien. Maanden verstrijken en ik denk nooit meer aan haar, grappig. Later zou ik daar een moord voor doen.

Mike.

Support #HVJZM

Voor alle product geldt gratis verzending.

Wat vond je van deze post?

Geef in sterren aan wat je er van vond

Gemiddelde / 5. Aantal stemmen:

Geef een reactie